Victorias kjol – från H&M

Victorias kjol - från H&M
Annons

Kjolen som kronprinsessan bar på sommarfotograferingen kommer från H&M. Hittar ingen produktbild på nätet men den har exakt samma mönster som klänningen nedan. Smyckena kommer från Dulong. Skorna är från Zara.

Foto: Stella Pictures

VictoriaVictoria1

Dela på:

4 kommentarer till “Victorias kjol – från H&M”

 1. Ronald skriver: 20 juli, 2016

  Det är så oerhört pinsamt, för din del, att du har ett personligt agg gentemot mig och rensar mina kommentarer.

  Inse att du lider STOR brist på objektivitet och du bevisar det framförallt genom ditt agerande med utrensning. Jag tyckte att du var rätt reko innan men tydligt hade jag fel.

  Du bör fundera över din brist på objektivitet och på varför du tar det som en förolämpning snarare som en chans att bli BÄTTRE.

  Du vet, du vinner inga slag genom din barnsliga personliga vendetta. Nu förstår jag varför folk här byter alias med jämna mellanrum – därför att de som utsätts för och vägrar acceptera åsiktscensur TVINGAS till det.


 2. tja du skriver: 20 juli, 2016

  Det är så oerhört pinsamt, för din del, att du har ett personligt agg gentemot mig och rensar mina kommentarer.

  Inse att du lider STOR brist på objektivitet och du bevisar det framförallt genom ditt agerande med utrensning. Jag tyckte att du var rätt reko innan men tydligt hade jag fel.

  Du bör fundera över din brist på objektivitet och på varför du tar det som en förolämpning snarare som en chans att bli BÄTTRE.

  Du vet, du vinner inga slag genom din barnsliga personliga vendetta. Nu förstår jag varför folk här byter alias med jämna mellanrum – därför att de som utsätts för och vägrar acceptera åsiktscensur TVINGAS till det.


 3. hmmm skriver: 20 juli, 2016

  Det är så oerhört pinsamt, för din del, att du har ett personligt agg gentemot mig och rensar mina kommentarer.

  Inse att du lider STOR brist på objektivitet och du bevisar det framförallt genom ditt agerande med utrensning. Jag tyckte att du var rätt reko innan men tydligt hade jag fel.

  Du bör fundera över din brist på objektivitet och på varför du tar det som en förolämpning snarare som en chans att bli BÄTTRE.

  Du vet, du vinner inga slag genom din barnsliga personliga vendetta. Nu förstår jag varför folk här byter alias med jämna mellanrum – därför att de som utsätts för och vägrar acceptera åsiktscensur TVINGAS till det.


 4. solan skriver: 20 juli, 2016

  Varför ska de större barnen alltid bäras?


Annons
Laddar