Victoria i väninnans design

Victoria i väninnans design
Annons

Victoria har fått mycket uppmärksamhet för sin vackra och specialdesignade klänning som hon bar på Polarprisgalan. Dessutom matchade hon klänningen med riktigt snygga accessoarer.

Diamantörhängena är nya och kommer från Engelbert Stockholm och armbandet är från Cornelia Webb, skriver bloggen The Royals and I.

Annons

Ringarna är från väninnan Caroline Nilssons märke Kreuger Jewellery. De silvriga sandaletterna från Yves Saint Laurent har Victoria även burit under Polarprisgalan 2015. Clutchen är från Oasis och är en likadan som hertiginnan Kate har.

Annons

 

Foto: IBL

 

Dela på:

4 kommentarer till “Victoria i väninnans design”

 1. Irmeli wikman skriver: 18 juni, 2017

  Victoria hade spännande klänning och smycken som passade exakt till klänningen! Man blev euforisk av att se det! Extra!


 2. eva skriver: 19 juni, 2017

  Hoppas hon lånar sådant som diamantörhängen för 50.000 – 100.000 kronor, så hon inte köper till sig själv för våra skattepengar. Som ju hela familjen gör när det gäller de skräddarsydda kläderna. Vem tillhör de egentligen?


 3. caterine skriver: 20 juni, 2017

  Aftonkläderna som används i s k arbete tillhör staten men får användas privat när de har haft dem på sig offentligt. Då kan man undra om sådana galor egentligen är uppdrag? Undra på att man blir förbannad när man ser hur det slösas med allmänna medel.


 4. Anna Agebrink skriver: 20 juni, 2017

  Med tanke på kungligheternas olika engagemang i hjälporganisationer. Skulle de kunna tänka sig att avvara sitt lyxliv för det de pratar så varmt för. Först då kan man ta det på allvar.


Annons
Laddar