Victorias graviditet – nu och då

Annons

Borta är de oversizeade klänninagrna och den generösa passformen. Den här graviditeten satsar kronprinsessan uteslutande på sådana plagg som verkligen är sydda för den gravida kroppen, plagg som framhäver magen snarare än att dölja den. Kläderna är antingen skräddade, som den lila och den röda klänningen som är specialbeställda från gravidmärket Seraphine, eller inköpta på nätet, hos Asos Maternity, ett märke som på kort tid blivit favoritmärket för tusentals gravida kvinnor. Gretaklänningarna, som hon bar förra graviditeten, och de vanliga kläderna, bara en storlek större, är ett minne blott. Ta en titt i bildspelet nedan. De första åtta bilderna visar hur Victorias gravidstil ser ut nu, de sista tio visar hur den såg ut då, 2011 och 2012, då hon väntade Estelle.

Annons

Foto: Stella Pictures.

Dela på:

9 kommentarer till “Victorias graviditet – nu och då”

 1. Antonia Cepo skriver: 10 november, 2015

  Hennes stil denna graviditet har förbättrats oerhört. Kläderna klär henne, längde är bättre och hon riktigt strålar.


 2. Gunnel skriver: 10 november, 2015

  Håller med, de där alldeles för korta kjolarna och tälten var hemska. Victoria kanske njuter mer nu och känner sig mer kvinnlig och OK med att visa upp sina fina mammaformer?


 3. Gunilla Bengtsson skriver: 10 november, 2015

  Dom där Greta-schabraken kan dom klippa mattrasor av, synd om dom inte kommer till nytta. Dom var säkert inte billiga, men hon har ju blivit några år äldre så det passar ju bättre med lite stil över kläderna och inte lårkort fladder. Men dom var säkert bekväma.


 4. Hellahell skriver: 10 november, 2015

  Kan bara instämma med nr 1. Förra grav stilen var inte klädsam.


 5. G skriver: 11 november, 2015

  Nå må dere ta i betraktning at moten har endret seg også siden den gang. Og kjolen/klänningen har blitt 5 cm lengre siden sist 😉


 6. nina skriver: 11 november, 2015

  Vem vet … vilket märke är den ljuvliga grå ”chanell” inspirerade jackan Victoria bär på första bilden ??


 7. Emma skriver: 13 november, 2015

  Någon aning om var den svarta kappan på bild 4 kommer ifrån?


 8. Jane skriver: 4 januari, 2016

  Hej. Vill uttrycka en beundran och glädje över att vi har så vacker kronprinsessa. Glädje över att kronprinsessan äntligen blir tvåbarnsmor. Att kronprinsessan med prins Daniel så klart representerar Sverige så lojalt.
  Känner mig stolt över att vara svensk om man får uttrycka det så. Är stolt över kronprinsessan Viktoria och prins Daniel ni är fina.


 9. Jane skriver: 4 januari, 2016

  Vill även skriva att de är värda alla fina kläder de bär. Med allt jobb de lägger ner nästan 24/7


Annons
Laddar