Victoria och Daniel firar Nationaldagen

Annons

Då var dagen igång då! Charles Hammarsten har tagit dessa oerhört snygga bilder på kronprinsessparet när de nu i morse slog upp dörrarna till slottet. Och ser ni, det blev en vacker blå, favorit i repris (denna klänning bar hon ju, bland annat, i Örebro i augusti förra året) för kronprinsessan!

Annons
Annons


Annons
Dela på:

9 kommentarer till “Victoria och Daniel firar Nationaldagen”

 1. Lydia skriver: 6 juni, 2011

  Varför bär hon inte folkdräkt såsom Madeleine gjorde när hon öppnade slottet förra året? Hon var så vacker i sin Delsbodräkt och Victoria har väl någon från Västergötland. På skansen blir det ju Sverigedräkten.

  Han tjenar som om han tjenar på polarna i Ockelbo, hur svårt kan det vara att lära sig att man nickar nedåt inte uppåt – speciellt till folk man inte känner. Nu har de lyckats ta ifrån honom att ha händerna framför juvelerna, så det går ju lära, men istället envisas han med att ha händerna bakom ryggen som en annan patron. Han är inte bekväm och har ett naturligt avslappnat sätt men det kanske kommer trots den långa förberedelsetiden. Framförhållning verkar inte vara hovets och den kungliga familjens starkaste kort. Den enda de planerat för är Victoria.

  Sen retar jag mig på hennes fjanterier. Hon öppnar slottet för sommaren!, det är ingen hyllningsdag till henne, alltså varför buga som en annan japan.

  Men klänningen är snygg, lika snygg som i Örebro.


 2. pix skriver: 6 juni, 2011

  Lydia hittade du inte på enu flera saker att gnälla om då du ändå är i farten??!!!
  Fru/Fröken perfekt!!!


 3. Sthlm skriver: 6 juni, 2011

  Vilken kvinna! Så snygg och duktig. Det finns inget konstlat över Sveriges kronprinsessa. Hon möter alla på ett otroligt vänligt sätt.


 4. Observant skriver: 6 juni, 2011

  Oj, vilka underbara bilder……………………..!


 5. Irena skriver: 7 juni, 2011

  Hur fint som helst och ingenting att klaga på.. Varför skulle man klaga på sånt som absolut fungerar och ser bra ut och inte talar med dubbla, eller trevikta tungor?? Detta par rockar utan några falska kort i rockärmen: Perfekt!


 6. Anita Kuusela skriver: 7 juni, 2011

  Vilket kronprinsesspar vi har här i detta rike, ingen skall komma och klaga på dem. Alltid uppmärksamma samt vänliga.


 7. Lydia skriver: 7 juni, 2011

  2 Pix Nä! Men jag kan göra en klagan till nu. Hur kan man, som många på detta forum, kalla ett vuxet medelålders par för duktig/duktiga? Snacka om förnedrade, de är väl ändå inte utvecklingsstörda (förlåt alla sådana).


 8. Carita Sjöbergdam skriver: 7 juni, 2011

  Daniel är för närra sin fru som vanligt.


 9. Carita Sjöbergdam skriver: 7 juni, 2011

  Daniels kläder är för små.


Annons
Laddar