Victoria i Stella McCartney igen

Annons

I går tillbringade jag dagen i ett vårigt Paris tillsammans med Victoria och Daniel. Kronprinsessparet var på ett strålande humör och bjöd bland annat på en lång intervju där Victoria berättade om nya systerdottern Leonore – bland annat. Håll utkik efter den i nya numret av Svensk Damtidning. Victoria bar svart men hottade upp kreationen med en väska med applikationer från Stella McCartney. Ingen favvoväska i min bok men smaken är, som bekant, som…. ja ni vet…

Annons

Foto: Stella Pictures.

Annons

Bild 2 Bild 1

 

Dela på:

Kommentarer till “Victoria i Stella McCartney igen”

  1. Sofie skriver: 7 mars, 2014

    Jag tror även hon har Mira Necklace som är designat av Carolina Gynning. I övrigt tycker jag hon har väldigt snygg kappa men clutchen är inte favorit i min bok heller….


Annons
Annons
Annons
Laddar