Victoria i röd klänning från & Other Stories!

Victoria i röd klänning från & Other Stories!
Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Wow vad Victoria var snygg idag! Hon klär verkligen i rött – verkligen smashing! Och vilken snygg klänning. Just nu verkar hon ha ett extra gott öga till märket & Other Stories, för även denna klänning hittar ni nämligen där! Vill du köpa den? Klicka här! (reklamlänk via Apprl)

Annons

Victoria har burit en likadan klänning i ett annat mönster under två tillfällen den senaste tiden. Titta på den varianten här, och köp den om du blir sugen här!   (reklamlänk via Apprl)

Annons

Och även prinsessan Sofia har shoppat på & Other stories. För ett tag sedan skrev vi om att hon bar denna väska från klädkedjan med vackra stenar på.

Foto Stella pictures.

Dela på:

2 kommentarer till “Victoria i röd klänning från & Other Stories!”

  1. MarieS skriver: 29 maj, 2018

    Snygg klänning. Trevligt att se lite enfärgat istället för storblommigt.


  2. Karin Björkman skriver: 30 maj, 2018

    Såna tantiga klänningar hade min gamla farmor för många år sen. Och de var knappast klädsamma då. Fattigmansurringning och vadlång i ett slinkigt tyg, nej Victoria ta och gå igenom gamla bilder på dej för femton år sen och jämför. Du är inte gammal än.Kolla på andra prinsessor utomlands, hur dom ser ut.


Annons
Laddar