Victoria i prickigt

Annons

Igår var mina fina kollegor Charles Hammarsten och Margareta Heed ute på fältet och träffade kronprinsessan Victoria som var ute och jobbade för andra gången denna vecka – på ett årsmöte för Nordiska museet och Skansens vänner. Och som Ni ser valde hon prickigt. En favorit i repris-klänning som hon, bland annat, burit på Bernadottejubileet i Örebro sensommaren 2010.

Annons

Annons

Fina bilder va? Charles kan han! Och såhär såg förresten den prickiga klänningen ut förra gången Victoria bar den, i just Örebro.

Annons

Dela på:

7 kommentarer till “Victoria i prickigt”

 1. Pernille skriver: 31 maj, 2012

  Klänningen er jo rigtig fin og Victoria ser strålende glad ud, hvilket er det vigtigste… Men hvordan er det hendes hår ser ud på de nye billeder?? Helt pjusket og i små totter foran…


 2. Sussie skriver: 31 maj, 2012

  Äntligen en klänning som inte sitter som en strypsnara kring halsen 🙂 ! Victoria ser trött o sliten ut , som de flesta småbarnsmammor !


 3. Tina skriver: 31 maj, 2012

  En prickig klänning kan verkligen vara ett ostiligt val..!
  Victorias däremot..är ett utmärkt exempel på att färg o prickstorlek ihop med skärning är avgörande för en succé som denna!
  Ursnygg..!


 4. Karla skriver: 31 maj, 2012

  Ja sådär ser man ofta ut när man har småbarn, lite halvt ofixad i håret. Det är väl henne väl unt att få vara lite som andra mammor ett tag. Hon gjorde alldeles säkert ett bra intryck på de närvarande vid mötet ändå, proffsig som hon är.


 5. Irena skriver: 31 maj, 2012

  Mycket vacker klänning, som bars ovanligt vackert back in Örebro Outback.
  Tack att sommaren kommer, för Victoria behöver vila, men hur lätt är det, egentligen?


 6. Marianne skriver: 31 maj, 2012

  Så vacker Victoria är i sin prickiga klänning.


 7. Victoria i prickigt | Skvallernytt.seskvallernytt.se skriver: 1 juni, 2012

  […] Läs mer: Victoria i prickigt […]


Annons
Laddar