Victoria i Mayla – igen

Annons

Kom precis till redaktionen direkt från Storkyrkan, där jag bevakat en del av Riksmötets öppnande. Jag blev placerad precis mitt emot Victoria, Daniel, Madeleine och Carl-Philip. Mycket tacksamt – såklart. Lite skvaller från kyrkan då… Madeleine verkade vara lite förkyld för hon satt gång på gång och petade in halstabletter i munnen, Victoria var klädd i Mayla – samma kavajjacka som hon bar då Hillary Clinton var på Sverigebesök för några månader sedan, Madeleine och prins Daniel verkar komma väldigt bra överens, flera gånger under gudstjänsten satt de och viskade med varandra, därefter bröt de ut i fnitter.

Annons

Ja, och såhär såg de ut:

Annons

Och här ser Ni kronprinsessans Mayla-jacka.

Annons

Dela på:

12 kommentarer till “Victoria i Mayla – igen”

 1. Sthlm skriver: 18 september, 2012

  Trevligt med lite skvaller, men varför kan inte Daniel låta bli att viska och fnittra så snart som Madeleine är i hans närhet. Detta kan han väl sköta hemma och inte offentligt, eftersom det ger ett barnsligt och omoget intryck. Vågar inte tänka tanken på hur det blir när Sofia Hellqvist också finns vid hans sida. Dags för kronprinsessan/kungen att ryta till.


 2. MF skriver: 18 september, 2012

  Victoria var klart snyggast i dag, skönt att prinsessorna hade ljusa kavajer pa sig! Drottningen som vanligt i svart uppifran och ner, väldigt trist…


 3. Tina skriver: 18 september, 2012

  Madde är ju otroligt vacker..särskilt nu när hon är smalare..!
  Fantastiska ben o vackert hår o underbart ansikte..!
  Den passpoalerade jackan förstörde outfiten tyvärr..1


 4. Eliana skriver: 18 september, 2012

  Är det inte mer kurage i Daniel än att han kunde dämpa Madeleines tjattrande? Måste vara störande för andra som såg på.
  Kungen klädd i mörkgrå kostym och blå slips och Silvia sorgklädd med svarta handskar. Ljusa handskar hade passat bättre eller är prinsessan Lilian död och det inte har kommit ut än.


 5. ellinor blomquist skriver: 18 september, 2012

  Daniel förstår inte bättre, hålelr med, Riksdagens öppnande är en högtidlig cermoni och då bör de s.k kungligheterna också uppträda på ett värdigt sätt.


 6. Elin skriver: 18 september, 2012

  Men vad Kungen ser avmagrad ut.. Byxbenen fladdrar och kavajen hänger bylsigt. Mår han inte bra tro?


 7. Marguerithe skriver: 18 september, 2012

  ”1” Sthlm,
  Om man ska analysera Victoria och Madeleine lite grand så tror jag att Victoria är ganska dominant och samtidigt djupt allvarlig och tänkande. Jag tycker inte det är så konstigt att Daniel känner ett behov av att bara gapskratta ibland och Madeleine är ju lite barnslig och lekfull. Tror att dessa två har väldigt kul ihop.
  Dessutom är inte Riksmötets öppnande någonting att se gravallvarlig ut inför numera. Lite komiskt med svenska politiker som försöker spela statsmän. Det var längesedan vi hade sådana i landet (statsmän alltså). Kungen är väl i så fall en statsman i dess sanna bemärkelse.


 8. marianne skriver: 18 september, 2012

  Men väntar Victoria barn nu som antytts, och vilken månad är det?


 9. Irena skriver: 19 september, 2012

  Kanske har Marga rätt i sin kommentar här ovan, men det är i så fall djupt bedrövligt. I alla demokratier är det av allra största vikt att alla politiker och andra aktörer i staten och samhället, respekterar alla former och lagar som är till för att garantera att det demokratiska statsskicket fungerar och fortlever oavsett vilka som för tillfället sitter vid maktens köttgrytor.
  Som vanligt i dessa sammanhang var Carl Bildt snyggast,smartast och seriösast.
  På en modeblogg med manliga inslag finge han full pott av mig.


 10. Helen skriver: 19 september, 2012

  Not the best photo of Prinsessan Madeleine. Didn’t you find anything better?!


 11. Sophia skriver: 19 september, 2012

  Madeleine måste tydligen i alla lägen få precis som hon vill; annars blir hon på dåligt humör. Daniel får nog här hålla god min som den diplomat han är. Kronprinsessans man vet mycket väl vilka krav som ställs på honom och ingen annan i den svenska kungafamiljen uppträder lika korrekt som han. Kronprinsessans syster är en annan sort och – som H. Lindqvist skriver i sin självbiografi – ”en helt annan prinsessa” .


 12. Victoria i Mayla – igen | Skvallernytt.seskvallernytt.se skriver: 19 september, 2012

  […] Läs mer: Cred & Källa: Victoria i Mayla – igen […]


Annons
Laddar