Annons

Om Ellen Myrgård & Margareta Gotthardsson

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.

Stäng

Annons


Victoria i Ida Sjöstedt


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Victoria och Daniel, värdparet för Kate och William, tog förväntansfullt emot hertigparet när de anlände vid kungaparets lunch på slottet. Kronprinsessan Victoria var riktigt tjusig i en ny klänning med blommiga broderier. Svensk Damtidning har varit i kontakt med Ida Sjöstedt (reklamlänk via Apprl)  som bekräftar att kronprinsessan bär hennes design.

Annons

– Ja, det stämmer, säger den svenska modeskaparen.

Kronprinsessan matchade klänningen med örhängen från Misst Jewelery och skor från Marzio.

 


(0)
(99)

OM KUNGLIGA MODEBLOGGEN

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

45 kommentarer till “Victoria i Ida Sjöstedt”

  1. Håller fullständigt med. En förskräckelse både i passform och längd. Detta måste vara Kronprinsessans verkliga bottennapp när det gäller klädval.

 1. Vilken vacker klänning och blommorna som lyfter hela Slottet! Hertiginnan har en totalt omöjlig färg. Tur att hon är sminkad. Vs skärp sitter högt…

 2. Jag brukar inte kommentera klädsel, men den här gången har Victoria gjort en miss.
  Det är gott att det är svensk design, men vi har sett bättre !!

 3. Lite varmare färger hade inte gjort skada på både drottning och kronprinsessa…Kate hade då en granfärgad klänning som var passande

 4. Tycker att Victorias klänning är för vår och sommaraktig.Passar inte på vintern.Jag kan rekommendera dokumentärserien på Netflix, om huset Windsor.Den är i 6 delar och sista delen tar upp, förberedelsen för Prins Charles att bli kung.Där berättar det att den kungliga sfären ska bestå av 7 personer.Helt olika mot det svenska med många prinsar o prinsessor.

 5. Victoria ser lika gravid ut som Kate i denna klänning. Scarfen är också ful. I övrigt skulle klänningen kanske passa en somrigare tillställning.

 6. Tyvärr ingen klädsam klänning på Victoria. Onödigt att gamla till sig. Jämfört med Kates stilrena klänning verkar det lite överklätt. Tror Victoria också hade passat bättre i enkla, stilrena kläder.

 7. Måste tyvärr hålla med de flesta här. Victorias klänning var inte snygg och framförallt fel för tillfället. Hade ev passat på en kvällstillställning sommartid.

 8. Nästan så att man tycker att vår för det mesta stilsäkra kronprinsessas klädval denna gång är pinsamt. Är själv ett stort fan av denna otroligt vackra och sympatiska kvinna, men den här klänningen missklär henne verkligen! Dessutom passar den varken för tillfället eller årstiden. Tveklöst har jag också lite svårt för 3/4-långa, vida kjolar, som ser väldigt ”gummigt” ut … Detta var riktigt synd på så rara ärter …

 9. Nästan alla besvikna!
  Tyget är vackert men inte passande klänning på vintern. Kronprinsessan har börjat använda tunna kläder på vintern. Vad månne orsak?
  Grönt är modernt likaså grått brunt vinröd röd-gul blandning.

 10. En rent förfärlig skapelse! Dessutom missklädsam och opassande som vinter- och lunchklädsel. 3/4-längden gör ju inte intrycket bättre heller, utan tillför bara en ”gummafaktor”! Så synd på så rara ärter som vår sympatiska, vackra och annars för det mesta stilsäkra kronprinsessa!

 11. Första gången jag dissar Victoria! Så fort jag fick se fotot så tänkte jag: Men vad har hon på sig? Klänningen passar för en somrig högtidlig tillställning och utan scarfen… inte för en lunch vintertid.

 12. Victoria måste ha dåliga rådgivare som kan klä henne i en sommaraftonklänning, och med en gräslig scarf till. Såna brukade man ha när man hade sugmärken på halsen.

 13. Första gången jag ser Victoria inte välja rätt alls…modell, färg, material. Januari i ett svenskt snölandskap? Kanske hon ville välja något blommigt ”engelskt”? Men men… Annars är kronprinsessan alltid urelegant och till 100% rätt i sina klädval.

 14. och den där 1800-tals frissan på KP Victoria!! har hennes speglar gått i sönder.. kolla Kate med sitt fina fria hår!! Victoria 2018 klär inte i knut som drottning Victoria på 1800-talet inte gjorde heller!!! byt frisör KP Victoria!!

 15. Boots ej så elegant till kappan. Vore bättre med stövlar, men verksr som om V ej gillar det då ofta boots.
  Daniels rocklängd hemsk!

  Sorry, men V och D ser ut som kusin från landet jämfört med sina gäster.
  Synd

 16. Man trillar ju nästan av stolen när man läser alla negativa kommentarer här! Detta är en modeblogg och ingen klagovägg! Victoria är ursnygg som vanligt!

 17. Ja, det är synd att kronprinsessan inte valde klädsel med mer omsorg med tanke på tillfället och alla fotografer från Storbritannien…håller med andra, detta var en miss och jag förstår inte vad hon eller designern tänkte på. Hon har ju fantastiskt vackra och klädsamma plagg i sin garderob och normalt sett bättre smak än så…!

 18. Håller med vilken hemsk tantklänning fel längd på den inte vacker på henne o halsduken runt halsen passar inte. Hon brukar vara snyggare klädd.

 19. Kanske ville Victoria ge en liten vårlig föraning mitt i den bistra svenska vintertiden. Det gjorde hon inte ostraffat,som synes.
  Jag undrar vad kungen säger till William, med ett varnande(?)höjt pekfinger.

 20. Vill inte vara ännu en sån som kommenterar kvinnors utseende och kläder men så som kommentarsfältet ser ut bara måste jag. Victoria, faan va bra du är!! Du är bara så stark, cool och helt strålande som alltid. I den här coola, moderna outfiten var du helt fenomenal ❤️ Go girl!!

 21. Klänningen är tantig, men nog är hennes kuvertväska, rosa kappa, breda byxbuntar och höga klackar en underlig kombination. Inte snyggt!
  Kate är stilig och har en egen, jättebra smak.

 22. Gläns på Victoria! Strålande vacker och spännande klänning och rosetten i halsen är ljuvlig. Inga problem för vår blivande drottning att luncha i den här, skulle jag tro.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar