Victoria i Greta

Victoria i Greta
Annons

Nämen sedär! Också i Norge igår valde kronprinsessan att bära en klänning av svenska favoritmärket Greta. Här hittar du den.

Dela på:

4 kommentarer till “Victoria i Greta”

 1. Helena M A skriver: 22 augusti, 2011

  -Allting klär en skönhet men gillar inte riktigt klänningen ändå. Eller också är det sammanhanget som gör att den känns fel..(?)


 2. Princesa Victoria. Lo mejor de su vestuario. - Pagina 25cotilleando.com skriver: 22 augusti, 2011

  […] de su vestuario. El vestido es de Greta. Más detalles: Betty – Greta Online Store Victoria i Greta | kungligamodebloggen Aunque nadie ha podido regresar el tiempo y hacer un nuevo comienzo, cualquiera puede comenzar […]


 3. Kristiina från Turku skriver: 22 augusti, 2011

  Victoria var väldigt vacker igår i denna Greta klänning.
  Idag hade hon en vit klänning, när hon och Daniel gav företräde på Stockholms Slott för representanter av WaterAidSverige efter att anta beskyddarskap för WaterAid Sverige, deras första gemensamma beskyddarskap.
  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/wateraidsverige/pressrelease/view/kronprinsessparet-antar-beskyddarskap-foer-wateraid-sverige-672347


 4. Ines skriver: 22 augusti, 2011

  Ni ska inte förstå det här fel men jag tänkte precis att Victoria var mycket vacker eftersom hon INTE log. Hennes ansikte är uttrycksstarkt och markant. Jag tror att hennes leenden oftast är genuina (och jag önskar henne att vara lycklig också!!) men det blir ibland lite för mycket faktiskt.


Annons
Laddar