Victoria i Greta och By Malina

Victoria i Greta och By Malina
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Vinrött är kronprinsessans färg! Under hennes senaste uppdrag nu i höst har vi allt oftare sett Victoria bära den fina nyansen. Bland annat när hon, Daniel och kungaparet reste till Pau, Frankrike, tidigare i veckan. Då såg vi kronprinsessan i en mörkröd klänning från favoriten Camilla Thulin. Och när hon vandrade i Ångermanland bar hon en stickad mössa i samma färg.

Annons
Under besöket strålade Victoria i sin favoritkavaj från det svenska märket Greta. En kavaj som hon både hade med sig till Italien, förra hösten, och vid en familjefotografering i februari. Byxorna kommer från By Malina
Victoria och Daniel besökte Frankrike i samband med Bernadottes 200-årsjubileum.

I går var hon återigen klädd i burgundy från topp till tå. Kungen och kronprinsessan närvarade vid Världsnaturfonden WWF:s höstmöte som ägde rum i Ulriksdals slott. Victoria strålade i sin snygga outfit när hon anlände till mötet. Kavajen från Greta känner vi igen och byxorna från By Malina likaså. På axeln hängde den fina ljusblå väskan med nitar från Valentino.

Annons

Vill du ha kronprinsessans fina outfit? Shoppa looken här!

Supersnygg figurformad jacka med dragkedjor. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Awin.com)

Annons

Trendiga byxor i smal passform. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Victorias älsklingsväska från Valentino. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Kungliga Modebloggens favorit: vinröda stövletter i mocka. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Awin.com)

Foto: Stella Pcitures

Annons
Dela på:

Annons
Laddar