Victoria i Escada och Madeleine i Pronovias

Annons

Igår var det kungamiddag på slottet. Både Victoria, Madeleine och Sofia var på plats. Så kul att vi numera har tre unga tjusiga kungliga kvinnor att kolla in kläderna på (att kolla in drottningen är förstås kul det också…). Victoria bar en favorit i repris från Escada och Madeleine valde en ny blåsa från Pronovias. Älskar förresten hur Madeleine bär sitt diadem. Snyggt. Lite som barnkejsarinnan i kung-filmen Den oändliga historien.

Annons

357187 Prono

Annons
Dela på:

16 kommentarer till “Victoria i Escada och Madeleine i Pronovias”

 1. Stilissima skriver: 12 februari, 2015

  One more ugly than the other… unfortunately.
  Däremot är den svarta ovan – oerhört vacker!
  Liksom Sofias och Christinas klänningar i går.
  Silvia bar ngt av det hemskaste hon nånsin burit.


 2. Annakarin skriver: 12 februari, 2015

  Nog hade de väl bättre klänningar de kunde letat fram. Drottningen gillar de smala långa ärmarna, det är inte snyggt. Däremot Madeleine var snygg i sin blivande-mamma-klänning och diadem.


 3. Lollo skriver: 12 februari, 2015

  Har du närbild på Madeleines och sofias örhängen


 4. Kristiina från Turku skriver: 12 februari, 2015

  Bra att Victoria återanvänder denna vackra Escada-klänningen. Madeleines klänning är ok, men alla Pronovias-klänningarna är så lika att de är tråkiga.


 5. Anna-Lisa skriver: 12 februari, 2015

  Silvias klänning var tantig. Och varför pashminan??
  Sofia var snyggast!


 6. linasv.dam. skriver: 12 februari, 2015

  Söta Sofia och Carl-Philip


 7. Sthlm skriver: 12 februari, 2015

  Att ha en så snygg kropp och sedan sätta på sig i en så ful klänning är för sorgligt, Victoria. Var blev stylisten av. I fortsättningen bör Madeleine ordna en egen kavaljer, ser märkligt ut.


 8. Sthlm skriver: 12 februari, 2015

  På med glasögonen Victoria så märks det inte om man inte varit i form innan uppvisningen.


 9. Sabrina McDowell skriver: 12 februari, 2015

  Jag har alltid beundrat Victorias vackra Escada-klanning! Mycket roligt att hon ateranvander den, for den klar henne verkligen. Diademet passar ocksa utmarkt till.
  Madeleine ar mycket vacker i sin Pronovias mammaklanning. Dess utom beundrar jag sattet hon har diademet pa. Mycket speciellt och elegant.
  Klanningarnas fargtoner harmonierar fint tillsammans.
  Nej Sthlm #7, varfor skulle Madeleine behova skaffa en extra kavaljer? Det har ar inget helt ovanligt att en kavaljer kan fa tva ladies att ta hand om. Dess utom har hon ju Chris som ar med nar hans arbete tillater.


 10. Stilissima! skriver: 13 februari, 2015

  Kungligheter måste inse att ordensbanden;
  Can make or brake an outfit..!
  Victorias utstyrsel är ett bevis på detta!
  Klänningen i sig en urful miss-match med hemskt skärp!
  Dessutom ett ordensband o diadem som raserar alltihop!
  All time fashion faux pas för Victoria


 11. Ninett skriver: 13 februari, 2015

  #1&10 Stilissima, Jag förstår inte varför du måste upprepa samma sak två gånger? Jag tror de flesta här insåg efter din första kommentar, vad din åsikt om klänningarna är.
  Personligen tycker jag ordensbandens färg matchade både Victorias och Madeleines klänningar ovanligt bra den här gången. Nu är det ju en gång så, att de måste bära ordensbanden, så varför göra så stor affär av det?
  Victoria var mycket fin i sin klänning och fint av henne att återanvända. Madeleine, likaså, var mycket vacker i sin klänning och ett mycket lyckat sätt att placera Akvamarindiademet på.
  Om man ser närmare på tyget i Silvias klänning, närbilden där hon håller väskan t.ex, så ser man att det är mycket vackert. Men det är sant att hon oftast klär bättre i lite starkare färger. Hennes Carl Johan diadem har jag alltid beundrat.
  Christina utstrålar alltid en härlig, jordnära värme och är mycket fin. Sofia har också lyckats bra den här gången.
  Sa, sammantaget, tycker jag att var och en lyckats bra.


 12. Ninett skriver: 13 februari, 2015

  Förlåt mig, jag blandade ihop Victorias diadem med Silvias. När jag pratade om Silvias fina klänning, så nämnde jag hennes diadem som jag alltid beundrat. där det naturligtvis skulle stå Prinsessan Sibyllas diadem. Det har så mjuka vackra former. Därmed inget negativt om Karl Johan diademet. Det har också sin skönhet. Liksom Akvamarindiademet som verkligen kommer till sin rätt här.


 13. Maria L skriver: 15 februari, 2015

  #10 Stilissima, Du kanske inte vet va de bandet betyder. De betyder att du e riddare av Serafimerorden som e den finaste Orden som Sverige har. De e en flerhundraårig Orden som lever kvar o som kräver att medlemmarna bär de tecknet som visar att dom e riddare av Serafimerorden. Jag tror inte de e nåt problem för dom som bär dom. De e ju snarare ett hedersbevis att dom har fått dom. Snart får antagligen Fia oxå ett sånt band som enligt dej förstör hennes klänningar oxå. Chris fick oxå ett Ordensbevis.


 14. Stilissima! skriver: 16 februari, 2015

  13 Vet exakt vad de omatchade banden betyder.
  99% av alla outfits ruineras av dem.


 15. Maria L skriver: 16 februari, 2015

  #14 Stilissima, Då e de väl bara o beklaga Sofia då som väl också får sina klänningar förstörda framöver.
  Banden anses som en ära men dom uppskattas tydligen inte av alla o smaken e ju olika o dom har inget val utan måste använda banden.


 16. Stilissima! skriver: 17 februari, 2015

  15 Eftersom banden sitter på kreti o pleti så utgör de endast ett handikapp för stylister


Annons
Laddar