Victoria i Erdem x H&M

Victoria i Erdem x H&M
Annons

Under tisdagen när kronprinsessan fick besök av FN-representanter, bar Victoria en ny blommig topp och kornblå byxor. Tack vare instagramkontot Victoria_Westling kan vi äntligen berätta att blusen är från H&M:s nya designsamarbete med Erdem.

Annons

Redan förra veckan gjorde Victoria succé i en vit blus därifrån som blev mycket omtalad. Den exklusiva kollektionen släpps i butik och webbshop 2 november – Vi längtar!

Se nya kollektionen i videon nedan:

Annons

Foto: Kungahuset och IBL

 

 

 

 

Dela på:

9 kommentarer till “Victoria i Erdem x H&M”

 1. Viking Princess skriver: 25 oktober, 2017

  Vad har hänt med Victoria? Hon klär sig så illa, blommor och volanger!!! Spets och volanger!!! Har hon ingen stylist? Hon har ju sagt att hon inte är kläd och mode intresserad men ändå. Snart har hon bara blommigt och kornblått i garderoben! Och inget passar henne!


 2. m skriver: 25 oktober, 2017

  Aktierna stiger väl för varje plagg….


 3. Annakf skriver: 25 oktober, 2017

  Underbar video! Kollektionen ser väldigt spännande ut.


 4. Barbro Johansson skriver: 25 oktober, 2017

  Nu börjar det bli för mycket HM, att Victoria har blivit en mannekäng för deras varor är mycket fel, aktier i företaget och desutom är ägaren en god vän. Det luktar mygel.


  1. MarieS. skriver: 28 oktober, 2017

   Bättre budget och pris än de stora modehusen. Inget fel i det.


 5. Christina Engström skriver: 28 oktober, 2017

  Hurra för modiga och kloka kronprinsessan Viktoria som håller på Sverige och HM!Det är bra för svenskt näringsliv och möjliggör att nyanlända och andra arbetslösa får jobb.
  Dessutom tycker jag kronprinsessan är ytterst modemedveten och marknadsför svenska klädmärken, alltifrån sportkläder till designade aftonklänningar, på ett förträffligt sätt. Hon är ett föredöme för Sverige. Fortsätt med det kronprinsessan Viktoria!


  1. josefin skriver: 31 oktober, 2017

   jajamensan. Och nu har mamsell Estelle också plockat upp traden med HM…


 6. betty skriver: 6 november, 2017

  Varför aldrig hylla andra postorderfirmor än HM där hon har aktier och dessutom är god vän med ägaren? Det finns andra svenska firmor som kan behöva lite kunglig reklam. Detta är mygel på högsta nivå och jag retar mig mer och mer på det sätt de handlar. T o m småbarnen gör reklam för HM. Kungen borde sätta stopp för denna smygreklam.


 7. Ingi-56 skriver: 24 november, 2017

  Håller med, förstår inte varför hon ändrat sin klädstil, sällan riktigt snyggt längre! Det värsta tycker jag ändå är när kungahuset klär sig i klädkjedjan Zaras kläder, som har världens sämsta personalpolitik!!!


Annons
Laddar