Victoria i H&M x Erdem – igen!

Victoria i H&M x Erdem – igen!
Annons

Visst var kronprinsessan snygg under gårdagens möte på Grand Hotel? Hon bar sin grå kostym i ullmix och en blommig sidenskjorta från Erdem x H&M-kollektionen.

Victoria älskar verkligen sin pyjamas-inspirerade blus. Såhär såg det ut när hon bar den i november förra året. Visst är den fin?

Annons

Annons

Även den gången bar hon sina fjäderörhängen från bästa vännen Caroline Nilssons smyckesmärke Kruger Jewellery. Som vi tidigare skrivit så har Carolines signum alltid varit fjärilen, men den senaste kollektionen är inspirerad av fjädrar.

Foto: Stella Pictures och IBL

Dela på:

7 kommentarer till “Victoria i H&M x Erdem – igen!”

 1. Sofia skriver: 8 mars, 2018

  Byxorna är ju alldeles för långa. Så osmickrande.


 2. Julia Dahlgren skriver: 8 mars, 2018

  Ett stylingtips skulle vara att sy in byxorna så att de passar.


 3. caterine skriver: 8 mars, 2018

  Hur i fridens namn kan hon ta på sig en sån opassande kostym, alldeles för stor och klumpig. Bara för att göra reklam? Snyggt är det inte.


 4. caterine skriver: 8 mars, 2018

  Den blusen och kostymen var nog bland det mest oklädsamma hon har haft på sig på bra länge. Jag förstår inte varför hon gillar sådana bylsiga och stora kläder, byxor med decimeterbreda fållar eller alldeles för långa. Vem är det som är stylist?


 5. ancibergfeldt skriver: 13 mars, 2018

  Victoria fin hela dagen.
  Gillar kappan , men inte guldknappar.


 6. ancibergfeldt skriver: 13 mars, 2018

  Kanske tänkt att Daniel skulle få platts i kostymen????


 7. AnnaS skriver: 14 mars, 2018

  Jag tycker att Victoria verkar väldigt stilOsäker vilket är förvånande med tanke på drottningens säkra smak. De gånger Silvia burit något missklädsamt under sina dryga 40 år som drottning måste kunna räknas på ena handens fingrar…konstigt att V inte tagit mer intryck av det. Istället blir det ibland fullträff och ibland katastrof.


Annons
Annons
Annons
Laddar