Victoria i Erdem x H&M

Victoria i Erdem x H&M
Annons

Tidigare i veckan fick kronprinsessan Victoria och prins Daniel en tavla levererad hem till Haga slott. Då bar Victoria en ny outfit från H&M:s kollektion i samarbete med Erdem! I tisdags såg vi henne i en jättefin sidenblus därifrån och denna gång valde hon en söt klänning.

Annons

Den mönstrade klänningen kostar 999 kronor och är tyvärr slutsåld på nätet.

Foto: IBL, Magnus Karlsson och H&M

Dela på:

5 kommentarer till “Victoria i Erdem x H&M”

 1. m skriver: 10 november, 2017

  Hur ofta kan denna aktieägare ha på sig HM kläder utan att någon reagerar??, ja de blivit ett rejält liv i hönshuset om detta varit Madeleine eller Sofia…..


 2. caterine skriver: 10 november, 2017

  Nu går det väl ändå för långt, en ny klänning från HM, att denna smygreklam för det bolag som hon har aktier i är rent skamligt. Dessutom inga klädsamma kläder hon bär. Och vi ska betala för all denna lyx som kungahuset vräker sig i.Och folk köper förstås samma kläder som hon bär så de blir förstås slutsålda direkt. Och aktierna går upp och Victoria blir allt förmögnare.


 3. undrende skriver: 10 november, 2017

  SD – dere burde vise et bilde av den fantastisk flotte hvite blondekjolen Mette-Marit bar i Ethiopia !


 4. Kristiina från Turku skriver: 10 november, 2017

  Mamma Anderssons tavla var på Haga Slott redan i juni när Jonas Ekströmer tog bilder på Victoria där.


 5. caterine skriver: 10 november, 2017

  Gjorde succé i klänningen från gode vännen Stefan Perssons HM? Hur gör man succé i en klänning egentligen? Sprang folk fram och beundrade den, pratade man sinsemellan om hur snygg den var, eller? Dessutom en av de fulaste klänningar som hon har haft. Vad har stylisten tagit vägen, eller gäller det nu bara om att göra reklam för HM?


Annons
Laddar