Victoria i Efva Attling

Annons

Kronprinsessan Victoria besöker Göteborg i marinblå klockad klänning och örhängen samt brosch från Efva Attlings Madame Butterfly-kollektion.

Annons

Dela på:

7 kommentarer till “Victoria i Efva Attling”

 1. Helena M A skriver: 31 augusti, 2011

  Nej nej… inte snyggt med korta boots till bara ben och klänning så där. Men läcker ringning och smycken till..!


 2. Sthlm skriver: 31 augusti, 2011

  Jo, jo – snyggt och modernt! Perfekt med Efva Attlings smycken till.


 3. Lydia skriver: 31 augusti, 2011

  Å herre min je, är det för att försvara Märtha Louises miss i Norge som gör att hon måste sätta på sig dessa hemska stövletter? För det första är det sommar ännu och dessa tas på för tidigt, sen är de inte smickrande för ej så långa tjejer heller. Klänningen tycker jag däremot är väldigt fin och smyckena.


 4. Ines skriver: 1 september, 2011

  Oj vilka hemska skor! De passar på vintern, till långbyxor men inte så här!!! Färgen på klänning var annars fin, smyckena perfekt matchade. Jag fruktar dock att vi får se formlösa, säckliknande klänningar på Victoria hela den tiden hon är gravid. Synd (även om jag förstår att hon vill vara bekväm).


 5. Lydia skriver: 1 september, 2011

  Jag har sett flera kommentatorer klagat på Victorias gapande i tid och otid. Jag själv har under lång tid reagerat på det och förklarat det med att hon fortfarande är väldigt osäker, ett fenomen som uppkommer när man har höga prestationskrav på sig. På bilden här ovan syns det tydligt det vi som nämer detta menar. Når inte leendet eller skrattet ögonen är det inte ”äkta”, dvs. det rynkas vid ögonen vid naturliga leenden och skratt, det är så vi läser av varandra utan att vi tänker på det. Sedan finns det människor med större perceptionsförmåga än andra och jag tillhör dem och det är inte alltid positivt då man tar för givet att andra är likadana.


 6. Observant skriver: 2 september, 2011

  Ni är några personer som uppenbarligen retar er på kronprinsessan Victoria, men inte är ni många.
  På den nedersta bilden framgår med all tydlighet att kronprinsessan Victoria glatt utropar något och klick så fick fotografen sin ”perfekta” bild. En stor majoritet av svenska folket tror jag nog tycker att vår kronprinsessa har ett naturligt, varmt leende och ett äkta skratt, som vi vill att hon ska behålla. Inte verkar vår kronprinsessa överdrivet osäker, tvärtom.


 7. Lydia skriver: 2 september, 2011

  Observer 6 det har du inget belägg för.


Annons
Laddar