Victoria i dansk design

Victoria i dansk design
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Den vackra klänningen som kronprinsessan Victoria bar under Nobelfestligheterna har vi redan koll på, den kom ju från den svenska designern Jennifer Blom. Men nu vet vi också att Victoria valde dansk design på skorna.

Annons

Som ni ser på bilden här bar hon ett par högklackade mockaskor, i ljusblått getskinn, från Malene Birger (reklamlänk via Apprl) . Just nu finns skorna på rea. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Annons

Foto: Stella Pictures

Dela på:

4 kommentarer till “Victoria i dansk design”

 1. gunfalk skriver: 15 december, 2017

  Ingen som reagerat på att färgerna i tiaran och klänningen skar sig??


 2. josefin skriver: 15 december, 2017

  aj aj aj, inte bara pals utan ocksa getskinn. var ar skriarkoren?


 3. ninamia skriver: 19 december, 2017

  Så fint skorna passar formen på fötterna som Victoria har! Victoria klär sig för övrigt enastående kvinnligt och med respekt.

  Reflekterar över skriverier om vackra prinssesan Madeleine som klädde sig i en omskriven kappa i media vid dopet av Gabriel. Men Victoria har som jag förstått, skor i ljusblått getskinn..? Men hittills inga skriverier?..


 4. ninamia skriver: 19 december, 2017

  Skorna har väldigt fin passform som verkligen passar kronprinsessan. Victoria klär sig enastående vackert kvinnligt och med respekt!

  Reflekterar över skriverier i media om vackra Madeleines val av kappa vid prins Gabriels dop. Men Victoria har på sig som ni skriver, ljusblå skor av getskinn..?


Annons
Laddar