Victoria i Daisy Grace

Victoria i Daisy Grace
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

I lördags var kronprinsessan på besök i Helsingfors för att se operaföreställningen Höstsonaten. Victorias snygga outfit är en favorit i repris som hon bar tidigare i våras under kronprinsparet Frederiks och Marys besök. Kjolen kommer från Camilla Thulin (reklamlänk via Apprl) och toppen är från kändissystrarna Hannah Widells och Amanda Schulmans klädmärke Daisy Grace.

Annons
Toppen heter ”Grace Top – Dusty Pink” och kostar 795 svenska kronor.
Annons

Foto: Stella Pictures

Dela på:

15 kommentarer till “Victoria i Daisy Grace”

 1. Gunnel skriver: 18 september, 2017

  Snygg ensemble, om det inte vore för rosetterna på toppen, det hade varit bättre att bara låta kjolen vara i blickfånget, tycker jag. Annars snyggt, puderrosa klär Victoria alldeles utmärkt.


 2. ellinor blomquist skriver: 18 september, 2017

  Snygg outfit!
  Men jag förvånas över Victorias dåliga hy-på flera bilder ser det ut som tonårshy. I hennes ålder brukar hyn vara som allra bäst. Och speciellt när man lever så hälsosamt med både kost och motion…..


 3. My skriver: 18 september, 2017

  ”Victoria upprepade succén i Helsingfors”? På vilket sätt, kläderna?


 4. Allegra skriver: 18 september, 2017

  Heja Victoria, engagemanget för svenskspråkiga Finland är inte okontroversiellt bara långt viktigare än vad du har på dig.


 5. KMS skriver: 18 september, 2017

  Vicktoria är mycket omtyckt här i Finland, för att hon är trevlig,varm och vänlig. Jag vet,att hennes besök betydde mycket för finlandssvenskar.


 6. konsttanten skriver: 18 september, 2017

  Både blusen och kjolen är 10 P!! Det är rosetterna, som g ö r blusen originell och vacker.

  Trevligt att Victoria gästar Helsingfors, och att få uppleva Höstsonaten är starkt, speciellt när Anne Sofie von Otter är Charlotte!!
  Manuskriptet baseras på Ingemar Bergmans film.


 7. caterine skriver: 18 september, 2017

  Undrar också vad succén bestod av? Att hon hade snygga kläder? Var det inte föreställningen som var succ¨? Nog kan tidningen tänka lite på vad man skriver, om hon var bjuden på en operaföreställning borde det väl vara den som var viktigt inte att hon råkar ha på sig kläder en andra gång? Inte undra på att löjets skimmer vilar över kungligheterna när det skrivs sådana plattityder. Jag har också undrat över hennes dåliga hy, kanske hon sminkar sig för mycket.


 8. Surkärring skriver: 18 september, 2017

  Har svårt att begripa den här tidningens rubrik. Kan nån förklara varför detta är en sån framgång för Victoria. Har hon lärt sig finska?


  1. Gun Hänninen skriver: 19 september, 2017

   Vihar 400000 svenskspråkiga i Finland.Victoria kan använda sitt eget modersmål i Finland.Hon blir välförstådd.


 9. KMS skriver: 18 september, 2017

  konsttanten! Har hört att Vicktoria tyckte mycket om Höstsonaten. Operan har fått mycket goda recensioner. Specielt Anne Sofie von Otter.


 10. Mona skriver: 18 september, 2017

  Hennes hy kanske inte blir bra på bilder kanske Photoshopad av
  fotografen.


 11. josefin skriver: 19 september, 2017

  KP gor succe genom att ateranvanda en kjol med topp. KP Mary ar pa FN, och engagerar med danska entreprenorer. Don efter person.


 12. konsttanten skriver: 19 september, 2017

  caterine: Instämmer angående vad succén bestod av! Var väl inte i första hand kläderna!


 13. Hannele Helander skriver: 20 september, 2017

  Till My,
  Kronprinsessan Victoria är omåttligt populär i Finland och med sitt fantastiska sociala förmåga att umgås med folk från alla samhällsklassen är det inte konstigt.
  En finska


 14. Kristina skriver: 20 september, 2017

  Innehållet i tidningen är så ytligt, så visst var kläderna på Victoria det viktigaste! Undrar i vilken butik hon hade köpt kjolen och blusen.


Annons
Annons
Annons
Laddar