Victoria i Camilla Thulin

Victoria i Camilla Thulin
Annons

Kronprinsessan Victoria strålade under gårdagens festligheter vid Börshuset där Svenska Akademeiens högtidssammankomst ägde rum. Hon anlände i en vinröd sammetsdröm och en svart fuskpäls. Efter att ha varit i kontakt med designern kan vi nu äntligen bekräfta att klänningen är från favoriten Camilla Thulin.

Annons

Senast vi såg Victoria i Camilla Thulin var under Kungens middag, dagen efter Nobel. Minns ni?

Annons

Foto: IBL

 

 

Dela på:

11 kommentarer till “Victoria i Camilla Thulin”

 1. m skriver: 21 december, 2017

  Så rävpälsarna är nu utbytta till fuskpäls, bra 🙂


 2. Bofinken skriver: 21 december, 2017

  Kronprinsessan borde bära Camilla Thulin så ofta hon kan- de underbara kläderna klär henne utomordentligt.. Älskar Camilla Thulin till vardag&fest!


 3. konsttanten skriver: 21 december, 2017

  Vacker färg, och den kan användas vid många tillfällen.


 4. Maryanne skriver: 21 december, 2017

  Fruktansvärd smink har Victoria här, alldeles för stark och hård.


 5. mjau skriver: 21 december, 2017

  ah, ser illa ut när den släpar i marken. trodde hon att de skulle breda ut röda mattan för henne? det gör alltid ont i mig när jag ser henne gå med sina långa släp som blir smutsiga, det är likson nonchalant att ha tio meter tyg och så smutsa det för en tillställning. eller då ha kammarjungfru som tvättar och putsar upp det igen, men det är ännu mer dekadent


 6. Helen skriver: 21 december, 2017

  Snyggt!


 7. betty skriver: 21 december, 2017

  En ny favoritdesigner? Fanns det ingen annan klänning som dög? Nytt hela tiden. Det måste vara sprängfullt i hennes garderober. Hur vore det om vi finge se ett reportage om hennes balblåsor?


 8. josefin skriver: 21 december, 2017

  nytt, nytt, nytt.
  hur vet ni att det ar en fuskpals?


 9. Viking Princess skriver: 21 december, 2017

  Vacker färg men alldeles för lång, liksom den förra klänningen. Hon tycks inte ha vett att bestämma längden. Måste vara skönt att slippa oroa sig för trasiga och smutsiga fållar.


 10. Gunnel skriver: 22 december, 2017

  Synd att släpa den fina blåsan på regnvåt mark… Victoria är jättefin i utsläppt hår, hade velat se mer av det! Synd att make-upen är hemsk, fast hon har åtminstone släppt lösögonfransarna.


 11. Marie skriver: 22 december, 2017

  Kära Vickan, du avslutar året med nytt igen – jag undrar jag vad som händer med blåsan sen? Har du inte hört talas om miljöpåverkan av att alltid shoppa nytt? Det klingar dåligt med din image, även om plagget är skräddarsytt. Börja botanisera i mammas och syrrans gömmor, råder jag dig – då blir du i stället en heltrendig och miljömedveten tjej!


Annons
Laddar