Victoria i Camilla Thulin

Victoria i Camilla Thulin
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Under gårdagens möte med Landstormsfonden som kronprinsessan är ordförande i, återanvände hon sin rosa klänning från Camilla Thulin. Just denna klänning är slutsåld men vi har hittat en liknande i blått från samma märke (reklamlänk via Apprl) .

Annons
Victoria i Camilla Thulin-klänningen den 13 juni 2017. Modellen heter ”orbit” och färgen ”petal pink”.
Annons

Tidigare i somras såg vi Victoria bära den vid regeringens presentation om Agenda 2030. Vi älskar färgen och den draperade knuten vid midjan – så snygg detalj!

Foto: Kungahuset och IBL

Dela på:

6 kommentarer till “Victoria i Camilla Thulin”

 1. Obs skriver: 8 september, 2017

  Fina bilder!


 2. Konsttanten skriver: 8 september, 2017

  Vår vackra och ambitiösa Victoria! Småbarnsmor och kronprinsessa…….tur att hon har Daniel som man och far till barnen. Hon är klok, och visste vad hon gjorde!


 3. caterine skriver: 8 september, 2017

  Fantastiskt snygg klänning men som vanligt lite för elegant och kanske färggrann för en vanlig kontorsdag. Men Victoria vill ofta klä upp sig lite för festligt. Men hon kanske vill visa sig att hon är lite mer än vi vanliga. En middag eller kvällsevenemang kanske skulle vara mer lagom. Klart den blir slutsåld med en så bra reklampelare.


  1. Mona skriver: 11 september, 2017

   Inte en dag på kontoret utan ett sammanträde tillsammans med andra i
   landstormsfonden.Herrarna har kavaj och slips.


 4. AnnaS skriver: 9 september, 2017

  ”Favoritdesigner”, ”favoritblus”…många favoriter här. Varför inte ett reportage med bilder på ”favoritsmyckena” eller ”favoritskorna”…?


 5. Eliza skriver: 11 september, 2017

  Detta är en typisk arbetsklänning.Beror helt på vilket jobb man har. För mig är det en vardagsklänning på jobbet. Inte speciellt glassig. Varför kan svenska kvinnor inte vara snyggt klädda på jobbet?? Se er omkring i europa och exempelvis latinamerika,


Annons
Laddar