Vad bär Estelle?

Annons

Den här bilden har vi ju missat här i bloggen – kungafamiljens jul- och nyårsbild. Men hörni, jag är lite nyfiken, är det möjligtvis någon av Er som har någon aning om var den bedårande lilla klänningen som Estelle bär kommer ifrån? Min gissning var först Petit Bateau, men efter att ha letat igenom varenda rosa klänning så är jag inte lika säker. Några bud?

Annons

Foto: Kungahuset

Dela på:

5 kommentarer till “Vad bär Estelle?”

 1. Singoalla skriver: 10 januari, 2013

  Nån kanske har sytt den till henne? Farmor?


 2. Tina skriver: 10 januari, 2013

  Säkert mrmor Silvias egen barnklänning..!
  Typisk fyrtiotal..!


 3. Jessica E skriver: 10 januari, 2013

  Livly
  Mar Mar Copenhagen


 4. Elin skriver: 10 januari, 2013

  Jag har letat jättemkt efter den klänningen/tunikan, men inte hittat nåt än iaf. Men detektivarbetet fortsätter för jag tycker det är så roligt!


 5. Eva skriver: 14 januari, 2013

  Liberty


Annons
Laddar