Tack för mig!

Annons

Fina bloggläsare! Nu har det blivit dags för mig att gå vidare. I dag, den sista januari, gör jag min sista dag på Svensk Damtidning – efter snart nio år.

Jag började som vikarie i juni 2008 och sedan dess har jag varit kvar. I olika roller. Jag har fått göra enormt många roliga saker här på Svensk Dam. Och en av de allra roligaste har såklart varit att skriva denna blogg, i dag faktiskt en av de mest lästa på hela Aller Media. Varför? Kungligt mode intresserar – och engagerar.

Annons

Jag tackar för mig – men självklart finns Kungliga modebloggen kvar. Från och med i morgon är det mina fantastiskt duktiga kollegor Liv Sander, Ellen Myrgård Lindén och Margareta Gotthardsson som tar över bloggen. Fortsätt att följa dem!

Annons

Kram på er alla – och tack för att ni läser.

 

Dela på:

Annons
Laddar