Sofias systrar bär svensk design

Annons

Vad Sofia Hellqvist kommer att bära på sin stora dag i morgon vet vi inte ännu. Däremot kan jag avslöja att hennes systrar, Lina och Sara, kommer att bära svensk design från Viktoria Chan. Samma designer bar ju Sofia på Leonores dop (hennes kappa kom dörifrån).

Annons

– Det har varit en stor ära att få designa systrarna Hellqvists klänningar till det kungliga bröllopet. Jag har försökt skapa en balans där klänningarna matchar men ändå är olika, försökt sticka ut från mängden men inte ta över showen. Färgerna går i somriga pasteller, mintgrön och ljus lavendel. Signifikant för VIKTORIACHAN är att arbeta med subtila detaljer och proportioner vilket genomsyrar  klänningarna. Vi har försökt skapa en elegant och romantisk touch med spetsdetaljer och olika sidentyger, som bryts av med skarpa linjer. Materialet är sidencrêpe, sidenchiffong samt olika spetstyger, säger Viktoria själv om saken.

Annons

STCC på Solvalla. Viktoria Sofia-430x592

Annons
Dela på:

Kommentarer till “Sofias systrar bär svensk design”

  1. Stilissima skriver: 12 juni, 2015

    Smart val av systrana – särskilt om de valt någon av de pudriga modellerna med applicerade paljettblommor från Viktoria Chan SS15


Annons
Laddar