Annons

Om Ellen Myrgård & Margareta Gotthardsson

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.

Stäng

Annons


Sofias sommarsnygga outfit


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det var härligt att se Sofia så avslappnad och glad under fotbollsturneringen Gothia Cup i Göteborg. Dessutom var hon sportigt snygg i keps, jeans och vita skor från Superga. I fjol bar hon sneakers från samma märke, då matchade hon, Carl Philip och lille Alexander i likadana Superga-sneakers!

Annons

Men i år har Sofia satsat på en riktigt snygg modell med platåsula. Skorna är också populära bland flera medlemmar i kungafamiljen. Bland annat har vi ju sett Victoria bära de under flera tillfällen.

Nu är det inte långt kvar tills Sofia och Carl Philip blir föräldrar till ännu en småtting! Det är beräknat att hon ska föda i början av september.

Foto: IBL och Tommy Holl


(491)
(0)

OM KUNGLIGA MODEBLOGGEN

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

17 kommentarer till “Sofias sommarsnygga outfit”

 1. Skön, bekväm klädsel som passar en höggravid kvinna som snart ska föda OCH vistas i en sportmiljö (fotbollsplan)- Särskilt nu i sommartid.

  Sofia har kanske iofs lättare klä sig i en naturlig stil än ”uppstassad” även om hon även lyckas där.

 2. Sofias sommarsnygga outfit?
  När jag läser denna rubrik ser jag framför mig en söt sommarklänning med passande skor och inte sportkläder och platåskor

  1. En ”söt sommarklänning” och ev. högklackade skor är nog knappast passande på en fotbollsturnering för ungdomar. Var det verkligen så du hade tänkt det ? Eller tog kritiklustan över tankebanorna ?

 3. Att kalla detta för sommarsnyggt var väl att ta i? Därmed inte sagt att jag tycker hon är illa klädd utan hon är klädd för ändamålet, men sommarsnyggt tycker jag inte det är.

 4. Vad är det för reporter som sitter och kolla vilka skor människan har på sig, vad är det för nyheter att skriva om? När ska vi få några vettiga reportage som inte handlar om vilka skor och kläder dom har. Men jag antar att det är betalda skriverier från firmorna, som säkert är glada för reklamen. Och ännu löjligare är att folk springer och köper samma grejer.

 5. Sofia kanske skulle planera för sin förlossning. Det kan ju gå snabbt och vi vet ju hur svårt det är med barnmorskor och platser i Stockholm.

 6. Hon är rätt klädd för tillfället.Duktiga killar de vann alla sina matcher
  och tog hem pokalen.

 7. Verkligen inte det minsta snyggt!

  Ett par svarta leggings och en tröja med tryck på är väl ingen ”outfit”?

  Vad är så somrigt med detta? Det räcker inte att vara kortärmad.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar