Annons

Om Ellen Myrgård & Margareta Gotthardsson

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.

Stäng

Annons


Sofia bär Christian Louboutin


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Vilken magisk clutch prinsessan Sofia har! Visst är den fin? Hon bar den under förra veckans galamiddag till sin svarta spetsklänning från Ida Sjöstedt.

Clutchen som är i röd sammet och svart läder kommer från lyxmärket Christian Louboutin, twittrar HeavenLM.

Foto: IBL

 


(289)
(0)

OM KUNGLIGA MODEBLOGGEN

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

24 kommentarer till “Sofia bär Christian Louboutin”

 1. Skönt för Sofia att hon aldrig behöver leva på 13.000 SEK som många
  pensionärer gör i Sverige.
  Christian Louboutin väskorna kostar 2 pensionärers månads utbetalningar.
  CVM

  1. Och att det är för egna pengar som hon köper alla sina extravaganta inköp. Det är för mycket ich används sällan mer än en gång. Undrar vad maken säger när han får betala

 2. Dessa tre dagar som vi sett Sofia, har det varit nya kläder. Nya små väskar, denna för nästan 17.000 kronor! Bestämt har Sofia blivit vår prinsessa som aldrig använder ett plagg två ggr! Lyxliv gick lätt ock fort att anpassa sig till.

 3. Tänk om det skulle ha varit Madeleine, som hade använt denna väska. Då hade det varit ett himla liv om ”lyxprinsessa, som har förlorat kontakten med verkligheten”

 4. From rags to riches. How about showing a little bit of humility and some restraint? Is it possible to wear the same gown and use the same bag twice? He Majesty should have a talk with SH. Her Majesty is a master of re-using.

 5. Fruktansvärt är ordet för en clutch som kostar 17.000 kronor. Pga. färgerna är den dessutom svårburen till andra kläder än svart. Sofia har inte tänkt alls här, men när man aldrig behöver betala själv, varför tänka.

 6. CVM
  Det är nog många fler som lever på 11000-10500 kr än 13000kr. Däribland jag. Men det skyller jag inte på P.S. Utan på alla som smiter undan med Våra skattepengar. Det rör sig om Miljader!! Sedan har ni mage att sitta här och gnälla om en väska. Egoister!

 7. 17,572 kronor kostar den. Hutlost! Det gar val an att kopa nar man bara kan valja och vraka och lata nagon annan betala!

 8. Sa skont att P S hann kopa sig en vaska innan hon for ivag och gjorde gott i syd-Afrika. Inte behova anvanda Bottega vaskorna som finns i prinsessgarderoberna redan, utan kan ha en alldeles egen blommig en….

 9. Snygg vaska, men lite ”too much” med blombroderierna till spetsklanningen. De redan existerande Bottega vaskorna skulle passat battre. Naja, P S behovde val en ny lyxvaska for att havda sig pa denna siste-minuten inbjdan (nar KP var sjuk). Sedan gick resan till SydAfrika.

 10. Prinsessan Eugenie använde en ”gammal” klänning på sina förlovningsfoton. Eller i alla fall en klänning som fotograferats på gala och mottagning tidigare. Våldsamt dyr var den inte heller.
  Tycker svenska kungahusets medlemmar börjat bete sig alltmer nyrikt. Det är är märken och bling-bling värdigt en hip-hop artist, fotbollspelare eller dokusåpakändis.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar