Sofia i Viktoria Chan

Annons

Prinsessan Sofia tycks ha hittat ett favoritmärke – Viktoria Chan. Också den gröna klänningen, som hon bar igår, kommer från Viktoria Chan.

Foto: IBL/All Over.

Annons

Sofia1 Sofia2

Dela på:

7 kommentarer till “Sofia i Viktoria Chan”

 1. Annakf skriver: 21 december, 2015

  Inte speciellt snygg, gillar inte färgen.


 2. Sommarvind skriver: 21 december, 2015

  Hej,
  vet någon prislappen på klänningen ifall jag skulle vilja unna mig en liknande ?
  Förresten Johanna, kan du inte visa lite fler bilder på Drottning Silvias klänning och en närbild på hennes aftonväska ? Jag skymtade en glimt av hennes outfit på en annan sida och den verka vara något utöver det vanliga !
  Tusen tack för hjälpen !


 3. Ingrid skriver: 21 december, 2015

  Sååååååå snygg Sofia är i klänningen! I och för sig, allt klär en skönhet!!! 😀

  Färgen är verkligen så fin på Sofia! 10 poäng!


 4. maria skriver: 21 december, 2015

  Jag kände igen klänningen direkt,Visst hade madeleine den klänningen då hon väntade Leonor!?


  1. Elin skriver: 21 december, 2015

   Nej. Madeleines gröna klänning, som liknar denna och som hon bar vid kungens ”40 år på tronen-firande” (med Leonore i magen) och på Svenska Akademins högtidsfirande 2014 (med Nicolas i magen) kommer från By Malina.


 5. annica, helsingfors skriver: 22 december, 2015

  En aning off t, men jag undrar varför man alltid berättar varifrån prinsessornas klänningar och andra dresser kommer ifrån? Och vad de kostar, men aldrig om drottningarnas? Är det så att de alltid bär skräddarsydda kläder bara för dem eller av nån konstig hövlighet? När man t.ex såg Silvias nobelklänningar var förutom ett par av svenska Olga P av utländsk design. Hur mycket kostar Margrethes, Sonjas, Silvias kläder för åtminstone de tas av apanaget. Detta är en principiell fråga, om man då klankar ner på Marys, MM:s, Sofias etc klädutgifter.


  1. G skriver: 22 december, 2015

   Helt enig vi har sett Silvia de senere år både i Chanel, Dior og Valentino. Sonja kjøpte mange antrekk fra Emilio Pucci da norske Peter Dundas var designer der,så vi noen gang en negativ reportasje om det. Neida! Ikke engang over hennes rådyre Ferragamo veske haglet det kritikk. De ser vi kun om de yngre damene. Go figure!


Annons
Laddar