Sofia i Rodebjer

Sofia i Rodebjer
Annons

Prinsessan Sofia väljer svenskt! Min kollega Liv Sander knäckte just att Sofias vita klänning kommer från Rodebjer. Så roligt!

Foto: Stella Pictures/IBL/Rodebjer

Sofia1Sofia2

 

Dela på:

8 kommentarer till “Sofia i Rodebjer”

 1. maria skriver: 17 juni, 2016

  Snygg!


 2. ellinor blomquist skriver: 17 juni, 2016

  Priset?


 3. Eva skriver: 17 juni, 2016

  Gillar inte fliken där fram, annars ok.


 4. mini skriver: 17 juni, 2016

  Jätteläcker, men det var tur att Sofia lämnade bootsen/gummistövlarna hemma!


 5. Anna S skriver: 17 juni, 2016

  Ja varför berätta SvD bara om prislappen på Kronprinsessa Viktorias klänning men inte på Prins Carl Philips fru ??? 75 % av alla era s k artiklar här inne handla om vederbörande… Med all respekt men jag anser att det är betydligt mer intressant att läsa om Sveriges Kronprinsessa ! Men ha gärna en uppföljare i ämnet vad som hände med familjen Hellqvist företagsadress till Kungliga Slottet och Sofia inblandning i detta ! Ni granskar väl även henne lika kritisk som andra i Kungafamiljen… eller ??


 6. Skrutt skriver: 17 juni, 2016

  hideous!!


 7. mb skriver: 17 juni, 2016

  Näe, var kommer alla dessa tråd-gardiner till klänningar på kungliga damer ifrån? Den är snyggare på Sophia än på modellen så mycket kan jag erkänna men inte särskilt vackert på någon av dem.


 8. caterine skriver: 17 juni, 2016

  Får vi veta vad den kostar? Måste säga att vilket pris den har så var Sofia mycket snyggare i sin än både modellen och vad Victoria hade på sig, oavsett pris. Om dressen var billigare än Victorias enkla klänning så gör hon det bra, Sofia. Om Victoria slopat blinget kring halsen hade den varit stilfull, enkel och snygg, men hon vill gärna hänga på glitter. Vore jag Ralph Lauren skulle jag bli förnärmad att förstöra klänningen med smycken.


Annons
Laddar