Annons

Om Ellen Myrgård & Margareta Gotthardsson

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.

Stäng

Annons


Sofia i By Malina


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Prinsessan Sofia anlände till gårdagens Idrottsgala i en puderrosa klänning med volanger från svenska By Malina. Det är ett av prinsessans favoritmärken som hon bär till både fest och vardag. Senast vi såg henne i By Malin var under ett kungligt uppdrag i november förra året. Minns ni?

Annons

Galaklänningen är från deras vår- och sommarkollektion och släpps snart i butik. Det skriver designern i ett inlägg på Instagram.

Hennes örhängen är också svensk design och kommer från Caroline Svedbom. Visst är de söta?

Även designern publicerade en fin bild på Instagram från gårdagens festligheter.

Foto: Stella Pictures

 


(693)
(0)

OM KUNGLIGA MODEBLOGGEN

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

16 kommentarer till “Sofia i By Malina”

 1. Ät det gala, så skall man fira, njuta, och klä upp sig. Sofia får full pott i poäng av mig i klänning, och frisyr. Ögonsminket är för hårt, vilket många har, tyvärr.

  Att bära svart klänning i protest mot……, blir för tjatigt!

 2. nja – påminner mig om min hemsydda volangklänning sen 70-talet. Gick åt enorma mängder av tyg till den nedersta våden……håller med om att modet med kolsvarta ögon är trist. Såg ju knapp programledarens ögon! Galan i sig var som den brukar vara, men stackars Anna Holmlund som får se sig själv i sin glans dagar och sen höra att hon aldrig mer kommer till den nivån. Skäms på er, ni som planerar!

 3. Snyggt ja visst, inte svårt att vara när man kan välja o vraka. Dessutom gratis när andra betalar. Sofia visste vad hon gjorde.

 4. Blir det inte löjligt när ingen kommentarer missen som vi alla ser?

  Internationella forum är fulla av diskussion om att svenskar tydligen inte har förstånd på att bära ordentliga underkläder.

 5. Klänningen är otroligt fin, modellen passar Sofia ypperligt dock gör sig inte klänning på henne, då dessa bleka pastellfärger inte gör sig rättvis på henne.

 6. Till er som påstår att kungafamiljen gör reklam.
  Här är det kläd och smyckeskaparen som går ut med text och bilder.
  Inte ens om Sofia är iklädd sopsäck så skulle ni inte låta bli att skriva att kungafamiljen gör reklam.
  Nej dessa skapare kan inte ge bort kläder och smycken till prinsessor och andra
  kändisar för då går inte deras verksamhet ihop ekonomiskt.

 7. Klänningen är fin men tycker inte den klär hennes figur. Men smak och tycke är olika och huvudsaken är förstås att hon själv gillar den.

 8. Lyxklanning? Lyxorhangen?
  priset pa denna kreation?
  hade det varit PM sa hade allt detta framkommit redan i rubriken.
  ska vi anta at PS far grejerna gratis, via sitt foretag (som ju agnar sig at klader ocksa)?

 9. Klänningen ser säkert helt annorlunda ut i verkligheten.
  Färg ljus och skärpa kommer inte alltid fram i en tryckt pressbild i en tidning. Säkerligen passar den S perfekt på alla sätt.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar