Sofia i Asos

Sofia i Asos
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Via det här Twitterkontot fick vi vet att Sofias nya gravidklänning, som hon bar under familjefotograferingen på Solliden, kommer från Asos (reklamlänk via Apprl) . Klänningen heter ”Maternity Smart Dress in Tropical Print” (reklamlänk via Apprl) och kostar 616 svenska kronor.

Annons

Annons

Sofia är inte den enda i kungafamilj som väljer Asos under graviditeten. När kronprinsessan väntade lille Oscar och var på resa i Sydamerika valde hon också en klänning från Maternity-kollektionen. Minns ni?

Foto: IBL, Jonas Ekströmer/Kungahuset.se

Dela på:

7 kommentarer till “Sofia i Asos”

 1. Kerstin Bergström skriver: 25 juli, 2017

  Snygg klänning o ett bra pris.


 2. MARIANNE skriver: 25 juli, 2017

  drottningen är snyggast. Synd att Sverige har en hemsk ålderism!


 3. josefin skriver: 25 juli, 2017

  Ja da var ju Sofias battre! (an KPs boho)


 4. Monlec skriver: 26 juli, 2017

  Jaha, och de andra? Vill de se ut som smurfar? Hejar de på MFF? Är de moderater? O varför håller aldrig papporna i barnen på familjefotografier?


 5. Annchristine Bergfeldt skriver: 26 juli, 2017

  Alla är fina som vanligt.Men jag instämmer att papporna kunde hålla i barnen.


 6. Helena FIN skriver: 27 juli, 2017

  Jag läste i går i finska ”Ilta-Sanomat” många kommentarer hur lyckliga svenskor får vara om de inga större problem har än vilken färg kungafamiljen har på sina kläder och vilka som bär barna. Vi som måste i dag ta emot ”the only and one” Mr. Putin är inte så heldiga. Man ser ju skillnaden mellan Kalle Anka och hans heldigare kusin .


 7. Annchristine Bergfeldt skriver: 27 juli, 2017

  Jättefin bild på alla.


Annons
Laddar