Sofia Hellqvist och Nelly.com

Annons

I fredags höll Jarno Vanhatapio och Henrik Reinert från klädsajten Nelly.com (som ju bland annat säljer Sofia Hellqvists yogakläder) i den första välgörenhetsmiddagen med auktion i Borås för Project Playground som Sofia Hellqvist och Frida Vesterberg håller i. Både Sofia och prins Carl Philip fanns på plats. Här kan Du läsa mer om saken.

Annons

Annons
Dela på:

17 kommentarer till “Sofia Hellqvist och Nelly.com”

 1. rasmus skriver: 25 januari, 2012

  Ja är det inte nätpoker hon gör reklam för Sofia så är det Nelly.com hon väljer som samarbetspartner, klass på den kvinnan. Roligt att se henne på bilden ovan med kläder om än en topp från det tidiga 90 talet.


 2. Observant skriver: 25 januari, 2012

  Det blir värre och värre. Självklart måste Slitztjejen hitta en ny inkomstkälla, men är det verkligen O K att prinsen ”hänger på”. Om han försörjer sig på apanaget verkar det helt galet att han springer runt och indirekt gör reklam för hennes yogakläder.


 3. Mia skriver: 25 januari, 2012

  Here we go again. Let the Swedes bash Sofia again! Kul.


 4. Ansan skriver: 25 januari, 2012

  Hon kan göra vad hon vill. Det är fortfarande MYCKET olämpligt att blanda ihop detta så att det får minsta lilla knytning till kungahuset. Det är CP som har ansvaret så att detta inte sker. Är han tveksam MÅSTE han först fråga hovet.


 5. Jag igen skriver: 25 januari, 2012

  Victoria var värdinna när Daniel invigde många av sin gym.
  Hon kräver även att Daniels partners skall ha beställningarna när kungahuset håller banketter, bröllop o.s.v.


 6. ZZ skriver: 25 januari, 2012

  ”Kungafamiljen har ju som ni alla vet inte haft det så lätt med medierna på senaste.. Men här kan jag säga att de har fått en perfekt prinsessa på alla sätt! å där med basta! :)”

  Citerat från länken ovan – blogginlägg från Anna Lundberg, tror jag hon hette – vem det nu är.

  Tänkte precis för mig själv, innan jag såg Observants kommentar, ”Det blir bara värre och värre”!

  Nej – som vi har sett från vissa på denna sida – är det mer och mer uppenbart att SH ALDRIG kommer att nöja sig med att ”enbart” gifta sig med Prins Carl Philip, utan hon tycks alltmer kräva en prinsess-titel! I sånt fall älskar hon inte Prins Carl Philip, så Prins Carl Philip tycks ha två val – fortsätta kräva av Kungaparet särbehandling när det gäller kärlekslivet – som han också hittills fått jämfört med systrarna – eller låta bli att gifta sig med henne – undrar vilket det blir!


 7. Bo skriver: 25 januari, 2012

  Tiden är fullständigt ur led! Vad i hela fridens namn gör denna ALLT annat än modemedvetna kvinna på en modeblogg! Kvinnan saknar ALL stil. Att sedan Carl-Philip Bernadotte hjälper till med sin närvaro att göra reklam för hennes påhitt är bortom ALLT sans och vett – Monarkin kommer med raketfart att försvinna om dom får hållas – Mycket, mycket tråkigt!


 8. Mia S skriver: 25 januari, 2012

  CP sitter med i styrelsen för Project Playground. Jag undrar varför detta? Om han varit intresserad av att aktivt stödja och närvara vid hjälporganisationers PR evenemang, har han ju haft många möjligheter under åren att resa runt och stötta Childhood t.ex. Jag undrar om CP kanske rentav har rest runt i Sverige och i världen för att promota Childhood? Sitter CP med även i Childhoods och andra hjälporganisationers styrelser? Vi har ju även Rädda Barnen, Plan och andra organisationer, har CP rest runt för att promota dessa organisationer aktivt?
  Innebär CPs medlemskap i PP styrelsen att han lyfter arvode därifrån? Undrar hur mycket? Antar att även Sofia lyfter arvoden.
  Hans medlemskap i PP, är det kanske ett sätt att kunna tillbringa mera tid med SH, resa tillsammans med henne å PPs vägnar och på PPs bekostnad. Innan SH började dejta CP kan jag inte minnas att jag läst om att SH rest runt i Sverige och gjort promotion och PR evenemang för PP, eller har jag missat det?
  Var det inte lika viktigt då, dvs innan hon blev bekant med CP att promota PP? Kanske räcker CPs och Sofias styrelsearvoden från PP även till t.ex. privata utlandsresor till Thailand, Franska Rivieran etc.? Om inte, vem bekostar privata utlandsresor för Sofia? I mina ögon känns PPs PR evenemang i Sverige och Finland lite som ett iscensatt scenario av hovets PR avdelning
  dvs en av planerna i ledet för att försöka promota Sofia och CP som ett par och att få dem accepterade av svenska folket. Man verkar ju redan ha försökt med en media”kampanj” för att lansera Sofia för några månader sedan. Kan inte minnas att den blev speciellt väl mottagen. Tvärtom – av inläggen här på sajten att döma, är det väldigt många som inte vill se Sofia som blivande medlem av det svenska kungahuset, då många inte önskar se SH som representant för Sverige och det svenska folket och det är ju en del av kungahusets uppgift.


 9. Tina skriver: 25 januari, 2012

  Revenge my lovely Sofia..will bee sweeter than honey..!
  Pitty the poor ones obove..they are soo miserable..!
  Sverige är verkligen välsignat med en såå fantastiskt vacker kunglig filantrop..!
  Brains and beauty rules the world..!


 10. Ingela skriver: 25 januari, 2012

  Är inte detta en KUNLIG MODEBLOGG?????

  Sedan NÄR blev SH kunglig? Det var ju hennes jippo inte C-F.


 11. Ingela skriver: 25 januari, 2012

  Är inte detta en KUNLIG MODEBLOGG?????

  Sedan NÄR blev SH kunglig? Det var ju hennes jippo inte C-F som är den ende av dem som är kunglig.


 12. Kreativa Camillacamilla.spotlife.se skriver: 25 januari, 2012

  Men måste ni hacka på Sofia? Hon försöker ju göra rätt för sig.


 13. Telma skriver: 25 januari, 2012

  Vad spelar det för roll vart dom söker spons ifrån? De har ju fått in en halv miljon till project playground som kan hjälpa otroligt många barn! Det är väl en halv miljon mer än vad ni nånsin kommer skänka till välgörande ändamål. Ett jävla tjat på alla, se vad mycket bra hon gör istället! Och att c-p följer med överallt är väl hans egen vilja, hade jag varit ” huvudperson” på en stor tillställning så tror jag nog att min pojkvän hade velat följa som stöd. Tråkigt om hon ska tvinga honom att vara hemma varenda gång bara för alla gnäller så förbannat på att han stöttar henne.


 14. tinnituss skriver: 26 januari, 2012

  Nä det få bli ett slut på dumheterna. Hoppas vi får rösta om han nu vill ha henne…för där blir det ett blankt NEJ!! inget kungahushus för Sofia! DÄRMED BASTA 🙂


 15. marianne skriver: 26 januari, 2012

  Hon blir en underbar Prinsessa!


 16. SparklyStockholm skriver: 29 januari, 2012

  Can Sophia declare to the public where her funding for all her first class luxury trips are coming from?
  I hope not from the funds of her charity
  Does she have a job?


 17. Karla skriver: 20 december, 2012

  Så barnsligt! tror ZZ, jag igen, Ingela, Mia – att det är ni som är bestämmande i det här med C – P´s giftermål?
  Han sneglar inte ens åt erat håll.
  Han har upptäckt S inre kvaliteer, ni känner henne inte, har säkert aldrig träffat henne! Så det är rent förtal ni gör er skyldiga till, tänk på det!


Annons
Laddar