Shoppa Victorias 5 senaste outfits

Shoppa Victorias 5 senaste outfits
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Alltså wow Victoria! Under sin och Daniels Mellanöstern-turné såg vi kronprinsessan i flera fantastiska outfits. Kungliga Modebloggen listar fem favoriter från kronprinsessans resa!

Victoria i By Malina

Victoria i vit kostym.

Annons

När Victoria och Daniel landade i Jordaniens huvudstad Amman, gjorde kronprinsessan en elegant entré i sin vita kostym och nya blus!

Sidenblus från By Malina.

Tack vare bloggen News My Royals kan vi berätta att den vackra sidenblusen kommer från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Middag i dansk design

Victoria i Baum Und Pfergarten.

Annons

På kvällen när hon och Daniel skulle närvara vid ambassadör Erik Ullenhags middag svirade hon om till denna tjusiga kjol!

Kjol från Baum Und Pfergarten.

Den blommig kjolen kommer från kronprinsessans favorit Baum Und Pfergarten. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Vandrade i Lexington

Dagen därpå inleddes med en fem kilometers vandring längs leden “Jordan trail”. Som Svensk Damtidning tidigare skrivit bar vandringsvana Victoria en oväntad outfit!

Victoria och Daniel vandrade Jordan Trail.

Istället för kängor och träningskläder promenerade hon i en underbar blus och hatt.

Annons

 "Janina Red Flower Blouse" från svenska Lexington.

Victorias härliga knutblus heter ”Janina Red Flower Blouse” och kommer från svenska Lexington. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Byxor i beige från Lexington.

Och byxorna som hon bar kommer också från Lexington. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Glänste i & Other Stories

Under kvällens cocktailparty anlände kronprinsessan i en magisk sammetsklänning och paljettpumps till svenska ambassaden. Och ja, hon såg verkligen ut som en orientalisk prinsessa i sin midnattsblå outfit! Eller hur?

Victoria i blå sammetsklänning.

Klänningen som kommer från den nya kungliga favoriten & Other Stories. Tyvärr finns den inte att köpa förrän vecka 45 men här kan ni ta en titt på andra underbara sammetsklänningar! (reklamlänk via Apprl)  

Annons

I By Mallina – igen!

Victoria och Daniel i Beirut.

Under kronprinsessparets sista kväll i Beirut, Libanon, fick vi återigen se Victoria i en superfin outfit! Här tillsammans med prins Daniel och statsrådet Lena Hallengren vid sin sida.

Blommig klänning från By Malina.

Den blommiga maxiklänningen finns i flera varianter och modeller. Även den kommer från svenska By Malina, skriver News My Royals. Och visst är den fin? Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Foto: TT

 

 

Annons

 

 

 

 

Dela på:

7 kommentarer till “Shoppa Victorias 5 senaste outfits”

 1. Baettan v Janzon skriver: 22 oktober, 2018

  Så är det åter dags. Bästa Svensk Damtidnings journalister var rädda om vårt svenska språk: varför skriver Ni ‘shoppa Victorias 5 senaste outfits’? Det heter handla/köp och kläder/klänningar på svenska. Jag ger inte upp ‘kampen’ för vårt ‘lilla’ språk men det finns och ska användas korrekt.


 2. Gunnel skriver: 22 oktober, 2018

  Victoria skulle behöva en ny stylist, hennes stil är i många fall väldigt spretig. Hon var snygg i den vita kostymen och i Baum und Pfergarten, men resten var bara sådär tycker jag.


 3. Pia skriver: 22 oktober, 2018

  ”Baettan v Janzon” Jag är också trött på att media är så förtjusta i engelska uttryck.Jag tycker mycket om engelska språket, men i rätt sammanhang. Svenskan är värd att användas i Sverige. Vi fortsätter kampen tillsammans.
  ”Gunnel” Jag tycker att Victoria klär sig snyggt. Pferdgarten, med ”d”.(Pferd= häst på tyska).


 4. Desirée skriver: 22 oktober, 2018

  ”Baettan v Janzon” och Pia, jag kämpar med er!


 5. Katta skriver: 22 oktober, 2018

  I stället för kängor och gympakläder promenerade hon i en underbar blus och hatt.

  Här kan man i alla fall tala om syftningsfel!


 6. ancibetgfeldt i skriver: 22 oktober, 2018

  Victoria är så fin i vita kostymen.

  Därefter passar Victoria så bra i hatt!


 7. Surkärring skriver: 23 oktober, 2018

  Håller med er som tycker vi ska vårda det svenska språket.
  Undrar varför Victoria alltid har så höga klackar, med undantag för under skogs- och sandpromenader? Tycker, som fler här, att hon inte har någon egen stil, utan det spretar åt alla håll och kanter.


Annons
Laddar