Puder puder puder

Annons

Det har sagts otaliga gånger förut, men nog tål det väl att nämnas igen – färgen som gällde på gårdagens kungliga dop var onekligen puder, och helst puderrosa. Kolla bara:

Annons

Dela på:

9 kommentarer till “Puder puder puder”

 1. Anne skriver: 23 maj, 2012

  Puder och beige är svåra. Man måste själv ha starka färger för att kuinna bära nude färgade kläder. Silvia och Vktoria klarar det men jag är inte så säkert om stylisten Tina.


 2. Tina skriver: 23 maj, 2012

  Det står mellan Sofia och Andrea..beroende på fotovinkeln..!
  Victorias Saab borde haft en holkärm..förövrigt ursnygg..!
  Silvia skulle haft en mörkare ton i kjolen inte ljusare som här..!
  Bär Sofia en Tiger Camilla..?


 3. Annakf skriver: 23 maj, 2012

  Tycker att Carolines och Sofias är sämst. Bäst är drottningen, Victoria.


 4. Anna skriver: 23 maj, 2012

  Caroline Kreuger var fin!
  Var var Caroline Dinkelspiel?


 5. Sthlm skriver: 24 maj, 2012

  Utvikningstjejen vinner lätt! Övriga damer kommer inte att ha en chans mot den stylade Slitztjejen då det gäller att visa upp sig.


 6. Bibbi skriver: 24 maj, 2012

  Men herregud, sign Sthlm, ALLA var stylade ju!
  Heja Sofia, du var jättevacker och mycket elegant!
  Jag skulle vilja se alla bittertanter, som här ojar sig i högan sky, gå på ett evenemang liknande detta dop – det skulle antagligen sluta med katastrof, så uselt uppträdande många här uppvisar!
  Skaffa er ett LIV!


 7. Sthlm skriver: 24 maj, 2012

  #6
  Ska vi tala om uselt uppträdande så kolla gärna på Aftonbladets webb på ”Oj vilken vecka”. Sofia Hellqvist verkar definitivt inte klar i knoppen. Inte går man arm i arm in i kyrkan med en annans pojkvän och dessutom tafsar på honom.Stackars prins Carl Philip som är så naiv. Otroligt synd om prinsessan Madeleine, eftersom denna utvikningstjej fick Chris att framstå i dålig dager.


 8. Bibbi skriver: 25 maj, 2012

  Ja, Aftonbladet (och den andra kvällstidningen) är ju sanningssägare, ELLER…?
  När jag går på middagar, för att nu ta ett exempel, går jag fram till det dukade bordet arm i arm med min bordskavaljer. Vad är det för konstigt med det?

  En riktigt artig man bjuder damen sin arm! Men det kanske inte stod om det i Aftonbladet?? Är dessa två, Chris och Sofia, dessutom på väg att bli släkt med varandra, är det ännu mindre märkligt!

  Hela denna diskussion är bara patetisk! Tack för mig!


 9. Pethra skriver: 29 maj, 2012

  Bibbi; nu är saken den att hon, något som tv-kameror fångade, tafsade på Chris genom att lägga sin väska på rumpan, inte av misstag utan som en intim handling. Det ser riktigt illa ut när man ser det. Så detta är inget löst skitsnack, vare sig från Aftonbladet eller någon annan.


Annons
Laddar