Prinsessor i prickigt

Prinsessor i prickigt
Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Stora, små, röda och blå, höstens nya trend: prickar (reklamlänk via Apprl) – är prinsessornas nya favorit! Både Sofia, Birgitta och Victoria älskar det lekfulla mönstret som finns i alla möjliga storlekar och färger.

Under Project Playgrounds välgörenhetsmiddag i oktober gjorde Sofia entré i en ljuvlig sidenblus med små svarta prickar från Greta. Blusen har en hög krage och bars tillsammans med en svart långkjol från samma märke. Och det verkar som om prickarna har spridit sig ända till Florida, USA, där Svensk Damtidning träffade prinsessan Birgitta.

Annons

Vår reporter Anna von Koch matchade prinsessan rätt i prick!

Men vår favorit-outfit måste nog vara Silvias vintageklänning som Victoria bar under sin resa till Japan. Visst är den fin?

Är du också sugen på prickigt? Klicka här (reklamlänk via Apprl) för att klä dig som prinsessorna!

Foto: Suvad Mrkonjic, Stella Pictures och IBL

Dela på:

5 kommentarer till “Prinsessor i prickigt”

 1. Truuls skriver: 6 november, 2017

  Bus eller godis!


 2. Catrin skriver: 6 november, 2017

  Jag tycker att denna blå klänning är fruktansvärt missklädsam på Victoria. Silvia var jättesnygg i den, men den blir bara fel på Victoria…som någon skrev i ett annat inlägg är det inte snyggt med dessa överdimensionerade rosetter i halsen.


 3. Monlec skriver: 6 november, 2017

  Prickar fel, tycker jag. Prickar är aldrig klädsamma. Ser bara liksom roliga,tokiga, pajasaktiga ut. Och det är väl inte meningen.


 4. Annakf skriver: 7 november, 2017

  Snyggast klädd är Birgitta, läcker blus.


 5. Angelika skriver: 9 november, 2017

  Sofias ok, Victorias nej. Birgittas vardagstuff o passar henne brA


Annons
Laddar