Prinsessnytt

Annons

Två danska prinsessor – Marie och Mary. Vem lyckas bäst? Mary, säger jag. Utan tvivel! Supertjusigt.

Annons

Dela på:

9 kommentarer till “Prinsessnytt”

 1. Tina skriver: 3 maj, 2012

  Selektivt val pro Mary..!
  Vi vet ju alla ändå VEM som har stil o vem som är tasmansk..!


 2. Pernille skriver: 3 maj, 2012

  Synes det er vældig svært at sammenligne Marie i dags-uniform og Mary i aften-dress… Begge utroligt smukke kvinder, der har klædt sig passende til den begivenhed de er til…
  Men jeg er også helt forelsket i Marys kjole. Hvis jeg kan bære sådan en kjole når jeg bliver 40 bare halvt så godt som Mary gør, så er jeg lykkelig!


 3. margar skriver: 3 maj, 2012

  ja det undrer ingen at SD syntes at Mary gør et bedre job end Marie, hvad med at være lidt opjektiv og se på at de er to forskellige typer, og man kan nu engang ikke sammeligne et aften show og et vigtigt møde om dagen.


 4. ines skriver: 3 maj, 2012

  Marie säger jag. Hon strålar, är snygg i håret och har fina, sommarfräscha kläder på sig som passar henne utmärkt.
  Marys klänning däremot är fel på alla sätt – konstig längd, märkliga färger under den svarta spetsen, vågad och opassande urringning och löjliga små ärmar som ser ut att glida ner när som helst. Det värsta är dock att klänningen liknar en negligee vilket är i högsta grad opassande för en prinsessa. Den svarta kappan räddar inte henne, plus att svart väl är ett tråkigt färgval så här under våren. Det enda jag gillar är hennes frisyr och örhängen. Resten som sagt katastrof i mina ögon.
  http://www.myroyal-myroyals.blogspot.de/2012/05/princess-mary-in-collette-dinnigan.html


 5. Sthlm skriver: 3 maj, 2012

  Var de på samma ställe? Om inte så är det sannerligen ingen rättvis jämförelse, men du ville väl framhålla Mary. Söta, naturliga Marie är mycket snyggare än stela, förnäma Mary.


 6. pärlan skriver: 3 maj, 2012

  Nu skall du komma ihåg att MARYS budget när det gäller kläder står vida över Maries. Det är faktiskt inte rätt att jämföra de två prinsessorna. Med tanke på Maries pengabörs så lyckas hon mycket bra.


 7. Irena skriver: 3 maj, 2012

  Mar(y)vellous Mary är i en egen högstadivision.
  Marie är mycket söt, men här i vardagstöjet får hon svårt att mäta sig mot den Marvellösa och exempellösa elegans som Mary uppvisar.


 8. Tina skriver: 3 maj, 2012

  Stil är svårt..för den som bara har pengar..!
  Marie är den chica motsatsen..!
  Dessutom den vackra o karismatiska ..!
  Mary däremot lägger bara ut…ny graviditet..?


 9. S. Henriksen skriver: 5 maj, 2012

  Komplet tåbeligt af Johanna at sammenligne 2 personer, hvoraf den end er dressed for galla til en awards og den anden til gå til et dagsmøde, hvor emnet er global nødhjælp til de fattigste lande i den tredje verden.
  Undskyld, men man tager sig til hoved og drømmer om at få Lotte tilbage på modebloggen !!!!


Annons
Laddar