Prinsessans favoritskor

Annons

Noterade, via denna twitter, att kronprinsessan Letizia verkar använda allt fler skor från detta spanska märke – Magrit.

Annons

Dela på:

7 kommentarer till “Prinsessans favoritskor”

 1. Tina skriver: 25 juli, 2012

  Att Letizia enbart använder spanskt mode är föredömligt..!
  Där har övriga prinsessor mycket att lära av den kloka Letizia..!
  Att hon dessutom med budgetmode är snyggast i Europa är verkligen beundransvärt..!


 2. Grace skriver: 25 juli, 2012

  Tyvärr tillverkar de spanska lågpriskedjorna vars kläder Letizia ofta använder sina kläder i u-länder och ite i Spanien. Kan inte låta bli att undra hur det är med arbetsförhållanden där trots att kronprinsessans val naturligt är fri reklam för dessa kedjor.


 3. Prinsessans favoritskor | Skvallernytt.seskvallernytt.se skriver: 26 juli, 2012

  […] Se mer här: Cred & Källa: Prinsessans favoritskor […]


 4. Tina skriver: 26 juli, 2012

  Grace.
  Tyvärr så tillverkar ALLA och även massor av prestigemärkena sina produkter i asiatiska undermåliga fabriker..!
  Inte alls symtomatisk bara för spanska märken..!


 5. Grace skriver: 26 juli, 2012

  Tina: detta kan stämma. Kanske kunde du berätta mera, för det talas inte så mycket om hur prestigemärkenas plagg egentligen tillverkas och du verkar ha insyn till saken?

  Själv försöker jag i alla fall undvika lågpriskedjornas plagg helt enkelt pga dålig kvalitet. Dom kanske håller ut hos en kunglig som har massor av kläder i garderoben, inte behöver oroa sig för kemtvättkostnader och inte behöver bära samma kläder i åratal, men när jag köper kläder, vill jag att de ska hålla ut lite längre än tre månader tills den nya kollektionen av kedjan kommer ut. Så ”budget” är egentligen en komplicerad fråga.


 6. La Diva skriver: 26 juli, 2012

  Grace:
  Bara för att ett märke är ”prestige” innebär inte det att det är av en bättre kvalitet än budgetkedjornas plagg.
  Den så populära GRETA klänningen – hyllad av både kreti och pleti- kostar 3290 kr – är av siden – och går inte att tvätta! Det är alltså kemtvätt på dessa plagg.

  När jag skrev till företaget och frågade varför man inte kan använda handtvätt för att rengöra klänningen svarade man att de använder bara det finaste sidenet och detta fina sidenet tål tydligen inte handtvätt. Jag har genom åren ägt massor av sidenplagg, både från lite ”finare” tillverkare och från andra mer ”budget” – och det har aldrig varit några problem att tvätta dessa plagg själv.
  Sen ska vi inte tala om kvaliten på alla Odd Molly trasor….

  Vad det gäller Letizias val av att klä sig ”budgett” så tycker jag att det är jättebra! Eftersom de kungliga inte använder plagget vid så många tillfällen så är det väl bättre att klä sig i en snygg Mango-klänning om man nu bara använder den två-tre gånger än en dito
  Valentino – tänk prisskillnaden!


 7. Grace skriver: 27 juli, 2012

  Vi har ju alla olika behov och smak när vi köper kläder, det är ju självklart, och det får vi ha. Själv tycker jag att budgetkedjornas kläder sällan ser snygga ut, tyvärr, för är de tillverkade av polyester och hastigt och slarvigt sydda, brukar det synas oavsett av vem som bär dom även om färgerna är vackra. Men vi får ju tänka olika – vad jag ville ta upp var frågan om vad ”budget” egentligen är – betyder det att man köper kläder som inte håller ut i längden eller att man köper plagg som går att bära i åratal eller sy om?


Annons
Annons
Annons
Laddar