Prinsessan Madeleine i Valentino

Annons

Häromdagen dök prinsessan Madeleine upp i den här galastassen, röd långklänning med spetsdetaljer, vit pälsjacka och stora örhängen i guld. Klänningen kommer från kronprinsessan Mette-Marits favoritmärke – Valentino.

Annons
Dela på:

11 kommentarer till “Prinsessan Madeleine i Valentino”

 1. Nettan skriver: 5 december, 2011

  Hej

  Prinsessan Madeliene är så VACKER….Och vilken klänning…och håret så NICE…

  Kramisar Nettan ( Logan )


 2. Helen skriver: 5 december, 2011

  WOW. They must pay really good salary at World Childhood Foundation 😉


 3. Emma1 skriver: 5 december, 2011

  Det där Amerika-håret gillar inte jag – stora korkskruvslockar som Guldlock i sagan.


 4. Tina skriver: 5 december, 2011

  Vackert skuren klänning..tyvärr i en allför skrikig röd färg..!
  Makabert med döda minkar ovanpå..!


 5. Anna skriver: 5 december, 2011

  Kostar hur mycket?


 6. Anna skriver: 5 december, 2011

  Såg det själv på nätet. 35 000 SEK. Childhood måtte betala bra…


 7. Laila i Sundsvall skriver: 5 december, 2011

  Johanna ! Tag bort alla dumma och kränkande kommentarer. Har skrivit till redaktionen förut i dag men där tycker man att det är ok att ha ”högt i tak”. Jag tycker att Er tidning ska vara till glädje. Låt oss slippa se alla dessa bittra människors galla spridas här. Är inte tidningens syfte att läsarna ska ha det trevligt och underhållas. Ni skulle aldrig trycka dessa tarvliga kommentarer i Er papperstidning. Varför då här ?.


 8. Marianne skriver: 5 december, 2011

  Snyggt! Att det är Valentino har Svensk Damtidning kommit på nu, fanns att läsa redan samma dag hon bar den på andra siter!
  SVD är sååååå långsam!


 9. Yggdrasil skriver: 5 december, 2011

  Många är bra, vissa är bättre än bra, men bara en är bäst.
  Heja kronprinsessan Madeleine!


 10. Monica skriver: 5 december, 2011

  Jag tycker det sticker i ögonen när kläder kostar så mycket även om de är vackra. Men det är för mig en gåta, det är utsatta barn vi samlar in pengar till. Vad ger det för signaler till barnen med dessa dyra kläder. Jag själv samlar in kläder till hemlösa och då blir det begagnat många gånger. Jag skulle aldrig köpa flera klänningar i den prisklassen, även om jag har råd.Jag tror du Madelene skulle göra studiebesök och se hur många hemlösa har det. Kanske vara ute mer på fältet och arbeta. Gäller många människor, kanske sova med de utsatta, Vid rätt bemötande kan du få vänner för livet Madelene. Kanske du kunde vara beskyddare för dessa människor, jag väntar och frågar Sofia när hon blir prinsessa. Jag tror hon skulle bli super då hon jobbat i verkligheten nära barnen.


 11. Margueritekungligamodebloggen.svenskdam.se skriver: 31 mars, 2012

  Ack ja, svårt det här med dyra kläder, ännu svårare att inse att det faktisk handlar om lyxliv, även om hon inte själv tycker så enligt senaste intervjun.
  Tror vår yngsta prinsessa är lite ”blåögd”, och här syftas inte enbart på hennes ögonfärg! Hur ska hon kunna begripa det, hon är ju inte van vid annat.


Annons
Annons
Annons
Laddar