Och gästerna…

Annons

… var urtjusiga tycker jag. Mina favoriter? Mette-Marit, Máxima, Mathilde och Mary!

Annons

Annons
Dela på:

6 kommentarer till “Och gästerna…”

 1. Anna-Karin Flygare skriver: 2 juli, 2011

  Mathilde och Maxima är mina favoriter denna gång. Mathilde klär oerhört bra i smaragdgrönt! Tycker att MetteMarits kläning är fin men litet för mycket brudklänning tycker jag. Maries klänning är också fin. Sämst tycker jag nog Marys var, inte tillräckligt glammig för cocktailparty.


 2. Lydia skriver: 2 juli, 2011

  1 Anna-Karin jag tycker precis tvärom att Marys är tjusigast och Máximas är för glammig – för galalik. Gillade också Mathildes. Fråga som ofta ställs: vem klär Mette Marit? Hon har mage som framträder ännu mer med den skärningen (höjden på midjan) ändå är det oftast så hennes kläder är. Ser faktiskt inte fint ut och hon om någon (är redan lång) behöver inte förlänga benen.


 3. Anna-Karin Flygare skriver: 2 juli, 2011

  Lydia – smaken är som baken.. 😉
  Håller helt med dig när det gäller M-M, hon har ofta klänningar som får henne att se klumpigare ut än hon är! Hon har litet mage , helt okej efter tre barn vil jag passa på att tillägga, det har även Mathilde men hon döljer den litet bättre. Tror MM skulle vara finare i litet mer figursytt A-linje eller klockad kjol.


 4. Irena skriver: 2 juli, 2011

  Mathilde och Mary har valt färger som de passar i och som gör att de syns utan att totaldominera, och de två är den kvällens snyggaste av dem här presenterade. De andra är okej, men vitt är en svår färg, även när man är solbränd, för i den ser man alltid stor ut…en färg för flickor?


 5. Missie skriver: 2 juli, 2011

  Den magen til Mette Marit er jamen ikke stor, men er enig i at fasongen ikke er helt bra til henne, blir litt for vid over brystet. Ellers ser hun strålende ut. Mary er for mager og kjedelig kledd. Marie burde ikke bruke sort i et sommerbryllup. Maxima er festlig som vanlig og har en flott kjole. Frisyren får henne til å se eldre ut enn hun er. Mathilde er flott i grønt, men overdelen er litt for vid og kjolen kunne godt nådd til knærne. Totalt sett synes jeg Mette Marit og Maxima er finest her.


 6. Gerd Österling skriver: 3 juli, 2011

  För mig är alltid Mette Marit vackrast. Hon har något naturligt över sig, som man inte ser hos någon av de andra.


Annons
Annons
Annons
Laddar