Nya bilder på en vårfräsch Pippa med Modalu-väska

Annons

När jag kikade in i de senaste bilderna från byrån Stella Pictures hittade jag ett gäng nya bilder på Pippa Middleton. Snyggt sommarklädd i klänning och skor med liten kilklack. Och så väskan från Modalu då – som, precis som allt syrran Kate sätter på sig, är slutsåld! Prinsessorna (och deras släktingar…) sätter onekligen stilen.

Annons

Annons
Dela på:

Kommentarer till “Nya bilder på en vårfräsch Pippa med Modalu-väska”

  1. Pippa i French Connection | kungligamodebloggenkungligamodebloggen.svenskdam.se skriver: 14 maj, 2011

    […] Minns ni häromdagen när jag skrev om de nya bilderna på Pippa Middleton? På bilderna bar hon en tunn greige (grå-beige!) sommarklänning och favoritväskan från Modalu. Nu vet jag var klänningen kommer ifrån. Via Coolspotters fick jag reda på att den kommer ifrån French Connection, ett märke jag vet att både Pippa och syrran Kate, eller prinsessan Catherine kanske man ska skriva, burit förr. […]


Annons
Annons
Annons
Laddar