Mette-Marits lyxväska

Annons

Sedär – det är inte bara kronprinsessan Mary, kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine som har en. Norska Mette-Marit äger också en Birkin. De här väskorna är onekligen poppis i kungliga kretsar. Och klickar Du här kan du se fler.

Annons

Dela på:

8 kommentarer till “Mette-Marits lyxväska”

 1. Sparkling Fridaysparklingfriday.se skriver: 22 februari, 2012

  Ja den är urläcker! /SF


 2. Tina skriver: 22 februari, 2012

  Mary lyckades välja den fulaste varianten..!


 3. Cecilia skriver: 22 februari, 2012

  Fast Victorias väska på bilden är en Louis Vuitton. Hennes Birkin är orange.


 4. Christina Helsinki skriver: 22 februari, 2012

  Tänk att alla har Birkin och Louboutin, istället för att profilera sig själv och avstå från sådant som alla andra också har.

  Inom kungligt mode kan man jämföra dem som grannar på landsorten. Om du har, skall jag också ha men med skillnaden mellan kunglighter och grannen, grannen vill vara ett strå vassare.

  Alltså vad är finare nu än Birkin och Louboutin?


 5. Saga skriver: 22 februari, 2012

  Den svarta väskan Victoria har på bilden är inte en Birkin.


 6. Mette-Marits lyxväska | Skvallernytt.seskvallernytt.se skriver: 22 februari, 2012

  […] Läs mer här: Mette-Marits lyxväska […]


 7. Cecilia skriver: 24 februari, 2012

  Tina; wow, jag är djupt chockerad att du tycker att Mary gjorde ett dåligt val. Du tillför verkligen mycket gott till det här forumet. Sätt dig och fundera på hur mycket av de saker du skriver som du skulle säga till Mary om du mötte henne face to face och fundera sedan på om du är stolt över dig själv.


 8. Sukhpalfacebook.com skriver: 7 juni, 2012

  Men herregud Eva-Lena. Ska vi ge5 pe5 vatetn ockse5??Lite ned pe5 jorden me5ste vi ve4l vara uansett om det gjeller kungliheter eller andra sk, heelare.Jag e4r elektronik-expert innom kommunication och me4tinstrumenter. Kan du eller ne5gon annan ff6rklara hur man me4ter dessa nive5er ??Vet du f6verhuvudtaget vad slags ” fe4lt” det talas om. c4r det elektriska, magnetiska eller radioaktiva fe4lt ?? Eller bara fe4lt se5 de4r i allmenhet ??


Annons
Laddar