Mette-Marit i Prada

Annons

Nobel är igång! I alla fall i Norge. Och dagen till ära valde kronprinsessan Mette-Marit att bära två favoriter i repris. Dels kappan med päls och dels väskan från Prada.

Foto: Stella Pictures.

Annons

Dela på:

4 kommentarer till “Mette-Marit i Prada”

 1. Tina skriver: 10 december, 2012

  De opaqa thightsen förstörde outfiten..!
  Är kragen dessutom ett kadaver..ja då är det pinsamt..!
  Sonja var mycket snyggare sin röda kappa..men päls igen..!


 2. Anna skriver: 10 december, 2012

  Jag tycker däremot att dom mörka strumbyxorna gav lite kontrast åt det ljusa. Plus benen ser ju snyggare ut i mörkt än i de likbleka ljusa toner. Har det blivit någon idiotisk hysteri mot päls? Jag går mot strömmen och använder min minkpäls som jag ägt i snart 20 år. Ingen tänker på hur mycket utsläpp det blir av tillverkning av fuskgrejer. Naturligtvis ska djuren behandlas med respekt och få ha det bra under tiden dom lever. Men att det ska vara fult att bära päls. Dumheter, säger jag. Då är det väl synd om morötterna också som dras ur jorden och äts upp.


 3. Tina skriver: 10 december, 2012

  2.
  Varken etik eller estetik representerar dig..huh..!


 4. Missie skriver: 11 december, 2012

  Strømpene og hodepynten er i samme farge, stilig mot den hvite kåpen. En skikkelig snøprinsessen. Og det med at Norge raser mot pelsbruken er nå litt overdrevet. Ingen særlig stor sak her. Kåpen til Sonja er dessuten en gjenganger som hun har brukt mange ganger tidligere.


Annons
Laddar