Mer Estelle-mode

Annons

Ser att ett fåtal av Er läsare är lite trötta på barnmode… Men föräldraledig och barnuppfylld som jag är kör vi ett litet inlägg till – också det om Estelle. För efter lite efterforskningar noterade jag att också den jacka som lilla sessan bar vid förra årets höstfotografering kommer från Bonpoint.

Annons

20131114-060529.jpg

Annons

20131114-060551.jpg

Dela på:

8 kommentarer till “Mer Estelle-mode”

 1. Tina skriver: 14 november, 2013

  Modebloggar finns i hundratusental på nätet..!
  Men bara en Johannas kungliga dito..!
  Självklart ska du visa barnmode..Estelle är ju en modepralin..!
  Dessutom gärna fler bilder på min favorit norska Ingrid och de spanska sessorna..!


 2. annakf skriver: 14 november, 2013

  Visst får du visa barnmode också. Fast jag saknar verkligen en uppdatering av det senaste som Letizia har burit, som alltihop varit toksnyggt!


 3. Irena skriver: 15 november, 2013

  Kalla det Barnmodebloggen. Det är helt okej att göra det. Men vilket klientel får du då som besökare här? Bara att hålla för näsan och hoppa i och hoppas att det är/blir småbarnsföräldrar som läser…
  Barn skall ha rejäla, oömma kläder som det är tillåtet att smutsa ner. Varken mer eller mindre.


 4. lotta skriver: 15 november, 2013

  Blogga om barnmode Johanna, förstår att du gör det eftersom du har barn. Alla här inne är ju inte äldre utan det finns ju vi som är unga och är mammor som mer än gärna läser om barnmode. ( Vad Camilla har på sej är jag ju inte intresserad av men gör ju ingen grej av det liksom 😉


 5. Christina K. skriver: 15 november, 2013

  3. Irena
  Tillåt mig att säga emot: "Barn skall ha rejäla, oömma kläder som det är tillåtet att smutsa ner. Varken mer eller mindre."
  Jag tycker att barn ska ha oömma kläder när de leker – men när det inte är lek tycker jag att man må klä barnen också i finare kläder. Barnen lär sig av det att det är olika kläder för olika tillfällen! Så gjorde jag med mina barn och jag hade känslan av att de tyckte om det!


 6. Christina K. skriver: 15 november, 2013

  3. Irena
  Tillåt mig att säga emot: "Barn skall ha rejäla, oömma kläder som det är tillåtet att smutsa ner. Varken mer eller mindre."
  Jag tycker att barn ska ha oömma kläder när de leker – men när det inte är lek tycker jag att man må klä barnen också i finare kläder. Barnen lär sig av det att det är olika kläder för olika tillfällen! Så gjorde jag med mina barn och jag hade känslan av att de tyckte om det!


 7. anna skriver: 17 november, 2013

  Ointressant. Vem bryr sig vad ett barn har på sig? Om man är förälder borde man ha nog med sitt eget barn, ge dem bra och sunda värderingar och en trygg barndom. Om jag skulle vara förälder skulle jag verkligen strunta i vad estelle har på sig, vad har mitt barn att göra med estelle? Inget. Det är detta som gör att föräldrar måste "träna" sig att fokusera på sitt barn istället för att hålla på med telefonen osv, stackars barn som kommer att växa upp med föräldrar som bryr sig mer om vad som händer på facebook än sitt eget barn. Sluta ge halvfabrikat, låta ungarna sitta framför datorn/tv och sluta att fokusera vad andra barn/föräldrar gör på bloggar och facebook så kommer inte en hel generation känna sig obekräftad. Ingen unge blir lycklig av att ha en likadan jacka som estelle eller att föräldern vet vad estelle har för jacka på sig. Konstiga tankar.


 8. Cara skriver: 19 november, 2013

  Kanske har våra barn inget med Estelle att göra, men vi vuxna har ju knappast något med vuxna kungligheter att göra heller? Så varför intresserar vi oss för denna blogg överhuvudtaget? Jag personligen gillar vackra kläder både för vuxna och barn, köper gärna vackra kläder även för mitt barn och ja, mitt barn får leka och smutsa ner sina kläder. Kläderna går att tvättas och vi får ju alla göra som vi vill mec våra klädval.


Annons
Laddar