Meghan i Oscar de la Renta

Meghan i Oscar de la Renta
Annons

Meghan i klänningen med fåglar.

När hertiginnan av Sussex anlände till Australian Geographic Society Gala Awards i Sydney var det många som tappade hakan. Meghan som brukar bära stilrena plagg med minimalistisk design, strålade denna kväll i en magnifik galaklänning dekorerad med massvis av måsar. Ett riktigt konstverk! Och den fascinerande skapelsen är signerad Oscar de la Renta.

Annons

Meghan i fågelklänning från Oscar de la Renta.

Galaklänningen som består av vit tyll och utskurna fåglar, kommer från Oscar de la Rentas prehöstkollektion. Fåglarna på klänningen är gjorda av den franska designern Sarah Estmoingt

 

Annons

Foto: TT

Dela på:

5 kommentarer till “Meghan i Oscar de la Renta”

 1. ancibetgfeldt i skriver: 29 oktober, 2018

  Tjusig fågelklänning!


 2. Mari skriver: 30 oktober, 2018

  Mycket fin klänning om man pratar om Oscar gala. Inte alls bra när man talar om kungliga uppdrag. Nu är det klänningen som får uppmärksamheten, inte saken eller tal.


 3. konsttanten skriver: 30 oktober, 2018

  Vilken otroligt snygg klänning, Oscar de l R har den snyggaste designen. Nu tycker jag, att Sofias Oscar de l R är snyggare, och håller mer i framtiden.


  1. M skriver: 30 oktober, 2018

   Så denna gång är det alltså hertiginnan som härmat vår prinsessa 🙂


 4. Lycke skriver: 30 oktober, 2018

  Snyggt på modellen som har rätt längd, mindre lyckat när man är så petite som Meghan. M kallas f ö Imelda Markle på vissa forum, jag tycker det är oerhört fyndigt ?


Annons
Laddar