Máxima i Natan

Annons

Häromdagen satsade drottning Máxima på denna orange-grå blåsa. Den är signerad Natan och vi har sett den ett flertal gånger förr.

Maxi Maxima

Annons
Dela på:

4 kommentarer till “Máxima i Natan”

 1. Stilissima! skriver: 18 februari, 2015

  Smaklösast oufit på Maxima sen urminnes tider!
  Faktist ett rekord i tackyness.


 2. Vårvinterdag skriver: 18 februari, 2015

  Hur våre det om ¤1 Stillissima alias Stilpolisen alias allas vår ’Tina’ besökte de senaste Mode- och Tygmässorna för branschfolk runt om i världen för att se vilka färger och modeller som är in eller på väg in ?! På Tygmässorna visas vad som komma skall om 2-3 år i tyger, material och färger, på Modemässorna vad som kommer om 1-2 år till Sverige. Den närmaste, dvs Köpenhamn går januari & sensommar (beroende på hur de lägger den i slutet av juli alt början på augusti) och visar vad som kommer till vv o s alt ss, h och v året därpå. Stockholms Modemässa ligger tyvärr ännu inte lika långt i framkant men börja sakta arbeta upp sig.
  Efter att du besökt t ex Milano, Paris, München, London och Köpenhamn (med fördel sittande på 1 raden utmärkt så att vi vet vem du är) får du gärna fortsätt kasta sten i glashus ! I annat fall rekommenderas fysträning för att bli på bättre och snällare skrivhumör ! 🙂
  Jag besöker samtliga mässor regelbundet själv, samt följer mitt eget extra-tips på slutet ! Det är kanske därför som jag oftast är på gladare humör men jag börjar allvarligt talat tröttna på din negativism !


 3. britt-marie dahlkonsttanten skriver: 18 februari, 2015

  Nja, tycker det var snyggt, men hennes skor kunde ha varit gråa,
  blev "too much" nu.


 4. Stilissima! skriver: 18 februari, 2015

  Trender är bara för stillösa!
  Estetiken är den enda variabeln.


Annons
Laddar