Mathilde i vitt och guld

Annons

Är det någon färgkombination jag tycker är extra snygg såhär på sommaren så är det just vitt och guld. Och se! Mathilde verkar tycka samma sak.

Annons

Dela på:

5 kommentarer till “Mathilde i vitt och guld”

 1. Helena M A skriver: 20 juli, 2012

  -Riktigt princess-snyggt! Klassiskt och elegant, nästan lite Jackie..


 2. Anna skriver: 20 juli, 2012

  Precis vad jag tänkte, Helena! Det finns en bild på Jackie med en nästan identisk klänning, men jag tror att den var grön…snyggt är det hur som helst, har man Jackie K som stilikon kan det inte bli fel…fantastiskt egentligen att en kvinna som varit död i snart 20 år, och som inte varit en offentlig person på ett halvt sekel, fortfarande har så stort inflytande och är en så stor inspirationskälla. Men det är välförtjänt!


 3. Midnattsol skriver: 20 juli, 2012

  Alltid lika tjusiga Mathilde! Otroligt snyggt! Och precis som föregående talare redan påpekat så känns det väldigt mycket Jackie! Utan att bli en kopia rakt av.. Bra jobbat Mathilde!


 4. Mathilde i vitt och guld | Skvallernytt.seskvallernytt.se skriver: 20 juli, 2012

  […] Fortsätt läsa: Cred & Källa: Mathilde i vitt och guld […]


 5. Maria skriver: 21 juli, 2012

  Mathilde ar igen helt OK. Har stil , om hon imiterar Jackie O eller inte. Tycker i varje fall att Mathilde nagorlunda fattar hur man ska kla sig som kronprinsessa, vissa andra inte som t.ex. Maxima (se hennes nyaste vit-bruna jumper) som absolut inte passade ihop med dottrarnas rosa (hemska)klanningar + makens kavaj.Har annu inte hos er sett bilder av Margarethes (Daisy’s) grona bomullsklanning hos oss i Holland ’hot item’ Tog hon ut den fran stadskapet?


Annons
Annons
Annons
Laddar