Mary i Max Mara

Mary i Max Mara
Annons

Kronprinsparet av Danmark fortsätter sin reda i Saudi Arabien. Häromdagen såg Mary ut såhär, i svart kappa från Max Mara.

Foto: Stella Pictures

MaryMary2

Dela på:

2 kommentarer till “Mary i Max Mara”

  1. Puck skriver: 3 mars, 2016

    Vet inte om man får önska inlägg men jag gör det ändå. Hade SÅ gärna velat ha ett inlägg i stil med ”Klä dig som en prinsessa i vår.” Eller så lyckas du med prinsesslooken. Jag tycker alla tre prinsessorna har bra klädsmak och hade gärna klätt mig mer kungligt men hur ska jag göra. Att använda kläder från HM verkar populärt även hos kungligheter, så det borde ju gå att skaffa sig samma stil även med kläder från budgetkedjor.


  2. Jurist på Pensionsmyndigheten skriver: 4 mars, 2016

    Min stilikon är just Mary, jag älskar att läsa inlägg om henne!


Annons
Laddar