Mary bär Prada

Mary bär Prada
Annons

Sedär, via myroyals fick jag precis reda på att danska Mary satsat på Prada hela två gånger den senaste tiden. Först i form av en clutch och därefter ett par pumps.

Dela på:

3 kommentarer till “Mary bär Prada”

 1. Christina Andersson4 skriver: 16 januari, 2012

  Jag vet inte, att sitta och titta på andra bloggar kan vi göra själv.
  Jag tyckte inte att det var så mycket kopierande när Lotta hade hand om modebloggen. Ni måste väl ha mer tid att göra lite egna reflektioner.

  Vi som är intresserade av mode kollar ju de andra bloggarna själv och behöver inte sitta och läsa det här.


  1. johannasvenskdam.se skriver: 20 januari, 2012

   Tråkigt att du är missnöjd med bloggen Christina. Jag gör en hel del research själv men skriver givetvis om vad andra hittar också. Är dock alltid noga med att länka eller skriva ut var infon kommer ifrån, vilket många andra missar. Som du säkert vet är bloggen inte det enda jag gör på Svensk Damtidning. Min huvudsysselsättning är att vara reporter på papperstidningen. Det är för den jag jobbar större delen av mina dagar.

   Vänligen, Johanna Lejon


 2. Mary bär Prada | Skvallernytt.seskvallernytt.se skriver: 16 januari, 2012

  […] Läs mer: Mary bär Prada […]


Annons
Laddar