Madeleines örhängen – äntligen svensk design

Annons

Prinsessan Madeleine har varit ganska ”dålig” på att välja svensk design. Men nu har hon gjort det! Min fina kollega Lotta Wretman tipsade mig igår om att Madeleines fina örhängen, som hon bar på helgens bröllop, kommer från svenska systrarna Wiveca och Madeleine Trolle och deras Misst. Kul! Här hittar du dem!

Annons

Annons
Dela på:

10 kommentarer till “Madeleines örhängen – äntligen svensk design”

 1. Tina skriver: 22 augusti, 2011

  WoW..!
  Här ser man ÄNTLIGEN vilken naturlig mörk skönhet Madde är..!
  Exakt samma färg som syskonen..!
  Klipp av de sönderblekta testarna och kär axellångt..!
  Madeleine skulle då tom kunna konkurrera med Sofia och Stephanie..!


 2. helen skriver: 22 augusti, 2011

  Princess Madeleine looks gorgeous and those earrings are very lovely choice.


 3. Anna R. skriver: 22 augusti, 2011

  Men hon hade kanske inte valt örhängena själv! De andra tärnorna har likadana, så det kan ju vara så att det är någon annan som valt. Alla tärnor var ju klädda lika. Så du har kanske fel om att Madeleine valde svensk design!? Men – so what?


 4. Ave skriver: 22 augusti, 2011

  @1 Tina. En naturlig skönhet har Prinsessan Madeleine alltid varit och hon har utkonkurrerat dina båda S favoriter sen alltid och också för alltid! Hennes skönhet är nämligen mer än ’skin-deep’!

  Personligen tycker jag Prinsessan Madeleine är ännu mer av en skönhet i ljust hår. Den nu – i min smak – något för mörka färgen med rött inslag tycker jag inte alls är lik syskonens, då dessa båda alltid varit riktigt mörkbrunhåriga (Drottningens sida), medan Prinsessan Madeleine alltd har haft mycket ljusare färger, åt blond/cendré hållet (Kungens sida), och därför tycker jag hon borde värna mer om sina naturliga färger. Det innebär självklart inte heller för ljust blonderat hår, även om jag tycker hon varit fantastisk fin i vissa av färgerna, som vid Kronprinsessparets bröllop förra året och när hon ganska direkt därefter var i London och genom Chilhood var värdinna för en välgörenhetsafton. Själv tycker jag också att hon passar t.o.m. bättre i mittbena, som fotona från London, än i sidobena, som hon däremot oftast har.

  Eftersom du har SH som favorit så förstår jag att du tycker om onaturligt, kan man hitta något mer onaturligt än hennes illa färgade svarta hår?! Däremot hade SH en helt okej hårfärg när hon var i tonåren, en ljubrun, men inte cendré, färg, kanske inget uppsendeväckande utan den hårfärg som majoriteten har, kanske lite tråkigt därför, men den såg naturlig ut, och hon såg söt och fräsch ut i det, och hon gav en naturlig och framförallt mjuk framtoning. Något som verkligen skulle vara behövligt för SH att ta tillbaka, samt klippa sitt – i min ögon – mycket ovårdade och alldeles för långa och tunna hår, inte minst då hon har ett nätt ansikte och det blir för tungt som hon har det nu, och ansiktet inte kommer fram. Ungefär som Hertiginnan av Cambridge som fått rejäl kritik av flera kända stylister i England, att hon sminkar sig för tungt och mörkt runt ögonen och för mycket och för tunga krämer i ansiktet samt att hon behöver klippa det för långa och för tunga håret, därtill säger dessa stylister rakt ut att de tycker hon ser billig ut. Kommer på rak arm inte ihåg vilken skvallertidning det var, men i förra veckan.


 5. britta olofssonmadeleinesörhängen-äntligensvenskdesign skriver: 22 augusti, 2011

  K ul att äntligen se vår vackra prinsessa glad och lycklig igen. Britta Olofsson


 6. Tina skriver: 22 augusti, 2011

  Ave:
  Ja tur är ju att inte du jobbar som stylist..!
  Vi har nämligen känsla för både färg och form..!


 7. Lydia skriver: 22 augusti, 2011

  Ave håller med dig, tror Tina behöver ta sig en titt på de tre syskonen som barn och unga (innan de började färga håret) för det verkar hon inte sett.


 8. Maria skriver: 23 augusti, 2011

  Allt klär en skönhet,men tycker Madeleine var vackrare i blont hår.Och Tina,detta är inte hennes naturliga hårfärg,utan lika färgat:)FÖRRÄSTEN,VEM FÄRGAR INTE HÅRET IDAG,DET FINNS VÄL INTE SÅ MÅNGA SVENSKA RÅTTOR LÄNGRE?


 9. Tina skriver: 23 augusti, 2011

  Lydia:
  Oj är ni såå många färgblinda..!


 10. Ave skriver: 23 augusti, 2011

  @Tina. Tur att vi är flera (exv. jag, Lydia, Maria m.fl.) som har olika syn på vad vi finner ’snyggt’ eller inte – livet skulle bli bra mycket tråkigare om vi allt tyckte samma! MEN det är lite lustigt att du verka tycka all färgning är snygg, så länge det inte är ljust/blonderat. Ingen, inte ens du, kan säga att SH:s korpblåsvarta hårfärg ser ’naturlig’ ut! Och rent logiskt, ur ett stylistiskt perspektiv, om du tycker blonderat hår ser onaturligt och billigt ut då måste du också tycka svartfärgat hår ser onaturligt och billigt ut! Däremot kan vi alla som sagt ha olika smak – ingens smak är då bättre eller sämre än den andras!

  PS. Jag har aldrig – likt du – utgett mig för att vara stylist. I stycket som jag skrev i #4 som handlade om Hertiginnan av Cambridge, refererade jag till kända stylister i England och vad de sagt om henne – att hon sminkar sig för hårt, har för långt, tungt hår, och att de menade att hon såg rent billig ut och de menade också att hon behövde en stylist. Det var inte mina åsikter, men jag kan bara hålla med dessa engelska kända stylister, då jag anser att hon sminkar sig alldeles för hårt och grovt och att hon därför också ser mycket äldre ut än hon är. Sen är håret – för min smak – alldeles för mycket amerikansk tvålopera. Däremot tycker jag att hon – likt SH – kan bägge vara söta när de är mer naturliga och ’lagom’ mycket sminkade och i mer naturliga hårfärger/frisyrer. Men igen – tur att vi har olika tycke och smak!


Annons
Annons
Annons
Laddar