Madeleine och den nya hårfärgen

Annons

Nog passar hon i sitt nya, lite mörkare hår, prinsessan Madeleine? Eller vad säger ni? Nu är både hon och kronprinsessan Victoria brunetter!

Dela på:

12 kommentarer till “Madeleine och den nya hårfärgen”

 1. Marco skriver: 7 juni, 2011

  Many-many thanks for these lovely photos of Princess Madeleine 🙂


 2. Anna skriver: 7 juni, 2011

  Jag skulle snarare säga att hon är mörkblond. I vissa ljus kanske hårfärgen ser brun ut. Hon ser väldigt vacker ut och förmodligen är det för att färgen är så nära hennes naturliga.


 3. Nettan skriver: 7 juni, 2011

  Ja Prinsessan Madeleine är mycket FIN i nya hårfärgen det klär henne…Så KUUUL att se hela familjen samlad ..Hurra
  Kramisar Nettan


 4. Anna-Karin Flygare skriver: 7 juni, 2011

  Hon passar väldigt bra i detta, vill hon ha det något ljusare till sommaren kan hon ju göra litet ljusare slingor men inte bleka håret helt som förut. Tyvärr är hennes leende litet påklistrat, Victoria ler naturligare.


 5. Jenny skriver: 7 juni, 2011

  Kul att hon slutat bleka håret… ytterst få som är så blonda efter 10-årsåldern och det ser bara onaturligt ut. Hennes ögon kommer fram mycket bättre när hon har mörkt hår!


 6. Sthlm skriver: 7 juni, 2011

  Prinsessan Madeleine ser absolut inte naturlig ut. Hon försöker nog ta efter sin storasyster, men resultatet blir inte lyckat. Hon är blåögd och har helt andra (ljusa) drag än Victoria och bör därför hitta sin egen stil istället.


 7. Helena M A skriver: 7 juni, 2011

  -Visst är hon fin även i denna färg! fast jag saknar ändå de lite ljusare lockarna, det känns glamorösare om det är snyggt gjort..


 8. Lydia skriver: 7 juni, 2011

  Anna-Karin Flygare Jag tycker nog tvärtom, på den nedre bilden är Madeleines leende härligt, möjligt mer klistrat på det över. Victorias är väl inte falskt eller onaturligt men hon sätter upp tungan i gommen mot tänderna som en liten gullig jänta, nu är det ju bara det att hon är en medelålders kvinna.

  Men glad att se lillasyster igen är jag måste jag tillstå.


 9. Sofia skriver: 7 juni, 2011

  Fult. Hon är jättevacker som blondin!!!


 10. Ell skriver: 7 juni, 2011

  Hun ser superfin ut – naturlig og flott, som nr 5 sier: det er vel ingen som er så naturlig lyse i den alderen.
  Skulle ønske Mette Marit hadde sett dette ogs娅. hun er jo nesten blitt gulhvit i håret og langt fra flott !!


 11. Ki, Norge skriver: 19 juni, 2011

  Jeg synes Prinsesse Madeleine var fin med lyst hår også jeg, men kanskje var ikke alle frisørbesøkene i den tiden like vellykket. Enkelte ganger var ikke stripene lagt fint, så fargen ble ujevn og så ikke pen ut. Men for det meste har Prinsessen vært nydelig i sitt blonde hår.
  Prinsessen er også vakker med et mørkere hår som nå, men på visse bilder ser da håret nesten rødlig ut? Er det bare lyset, mon tro? Uansett så er Prinsessen fin som mørk også. 🙂


 12. Helena skriver: 8 juli, 2011

  Åh vad fin hon är vår Madeleine, hon har en nyans ljusare än jag som har hennes färg egentligen,,, Men det bleks nog av solen i sommar,


Annons
Laddar