Madeleine i Marchesa-sandaletter

Madeleine i Marchesa-sandaletter
Annons

Under förra veckans Polarprisgala var prinsessan Madeleine riktigt vacker i sin galaoutfit från Ida Sjöstedt. Under den somriga kjolen kunde man skymta ett par nya sandaletter med snörning från favoritmärket Marchesa. Skorna är i ljusrosa mocka med blommiga detaljer. Clutchen äger prinsessan i flera olika färger och är från Bottega Veneta, skriver modebloggen The Royals and I.

Annons
”Gianna Caged Sandals” från Marchesa kostar 9 535 kronor.

 

Foto: Stella Pictures.

Dela på:

8 kommentarer till “Madeleine i Marchesa-sandaletter”

 1. Annakf skriver: 19 juni, 2017

  Fantastiskt söta sandaler!


 2. melody skriver: 19 juni, 2017

  Jeg håper at Chris betalte for disse!


  1. My skriver: 20 juni, 2017

   Hon har en egen förmögenhet att betala med! Skulle vilja se vilken egen förmögenhet tex Mette-Marit betalar sina svindyra designerplagg med tillhörande accessoarer betalar med…..


 3. caterine skriver: 20 juni, 2017

  Att överhuvudtaget betala tiotusen kronor för ett par sandaletter säger väl att dessa personer har mist all förståelse för pengar. Särskilt som hon inte behöver jobba för dem utan måhända har en karl som jobbar för hennes skor. Men det är troligen hennes apanage för deltagandet i galan som betalar. Kan någon trägen monarkist försvara detta, det vore roligt att veta. Samtidigt som folk även i Sverige halvsvälter. Att hon har mage?


  1. Yvonne skriver: 21 juni, 2017

   Håller med till 100%


 4. Eliza skriver: 20 juni, 2017

  Caterine
  Avundsjuka är en stor och utbredd sjukdom i mellanmjölkens land


 5. Birger skriver: 21 juni, 2017

  Håller med Caterine om att det är vettlöst att betala nästan tiotusen för ett par remsandaletter som man knappt ser. Slöseriet har verkligen fått ett ansikte. Victoria skäms heller inte för att stila i nya klänningar varje gång hon visar sig.


 6. Marie skriver: 23 juni, 2017

  Synd att de inte syns. …


Annons
Laddar