Madeleine – en av världens bäst klädda

Annons

… ja i alla fall är hon det då Vanity Fair publicerar listan på de bäst klädda kända människorna. Vad säger Ni om saken, förtjänar hon sin plats? Läs mer här och här!

Annons

Dela på:

12 kommentarer till “Madeleine – en av världens bäst klädda”

 1. Kristiina från Turku skriver: 5 augusti, 2013

  Vanity Fair har varje år några kungligheter i denna lista, som nu Catherine, Letizia och Madeleine. Det känns som att de kastar lott av kungligheter i år. Jag håller med om att Catherine och Letizia borde vara där. Men Madeleine klädde sig mycket bättre några år sedan, därför jag förstår inte att hon är med. Madeleine har haft några riktigt fula kläder under de senaste två åren.


 2. Tina skriver: 5 augusti, 2013

  Fåfängans marknad har alltid saknat stil..!


 3. Luna Love skriver: 5 augusti, 2013

  #2 Men är en intressant och ansedd temperaturmätare i alla fall.

  Intressant att Madeleine var med i år, när hela kalaset gått totalt över i lyxfrossa.
  Sant att hon klädde sig bättre förr, nu känns det ihopsatt, med Eva O’ Neill som arkitekt.


 4. Tina skriver: 5 augusti, 2013

  ! Instämmer!
  Moore money than style summerar Madeleine..!


 5. Tina skriver: 5 augusti, 2013

  3. Inte det minsta ansedd gällande fashion..!


 6. Gunilla Sjöbäck skriver: 5 augusti, 2013

  Det saknas några namn, Mary av Danmark och Caroline av Monaco!


 7. Hanna skriver: 5 augusti, 2013

  Madeleine har kanske blivit mera intressant i amerikanska ögon i och med sin man och bröllopet och därför fått nomineringen? Kate är ju populär där också, Mary är säkert mera obekant (det är hon som borde finnas med tycker jag).
  Jag tycker också att Madeleine kunde göra bättre val med tanke på de obegränsade resurser som hon tydligen har, inte bara när det gäller pengar utan också tid, personal m.m.


 8. Tina skriver: 7 augusti, 2013

  Kungliga stilikoner är följande Letizia, Kate o Victoria..!


 9. Susanne skriver: 9 augusti, 2013

  Fattar inte att Madelein är nominerad bland de bäst klädda. Hon har anammat det allra sämsta från Hollywood. Hon borde snegla på sin syster kronprinsessan Victoria och kronprinsessan Mary av Danmark tycker jag.


 10. Sthlm skriver: 9 augusti, 2013

  Prinsessan Madeleine pendlar friskt mellan flipp och flopp och ser absolut inte toppsnygg ut alltid. Dessutom har hon jämt ”Lussan” hängandes efter sig som en accociar. När ska Madeleine mogna egentligen, hon verkar otroligt bortskämd och ofta sur. Hoppas inte Chris O´Neill har hoppat i galen tunna.


 11. Sabrina skriver: 30 augusti, 2014

  Hanna #7
  Nog tycker jag att Madeleine alltid har hallit en fin stil och visst platsar hon i listan. Mer tid och personal? Hon jobbar val lika mycket nu som hon gjort hela tiden, aven om det inte alltid marks i Sverige. Hovet har manga ganger bett om ursakt for att de varit daliga pa att fylla i hennes jobbkalender. Huvudsakliga sysslan HKH Stiftelsen WCF, sa hennes arbete for Svensk/Amerikanska Handelskammaren och dessutom ordinarie representation. Nagon storre peronal har hon inte att tillga i NY trots rikedom.


 12. Sabrina skriver: 30 augusti, 2014

  Sthlm#10
  Madeleines arbete gor att hon ofta anvander vanliga arbetsklader. Det ar ofta det vi ser pa de bilder som visas. I ovrigt tycker jag hon lyckas fint med stilen.
  Pa vilket satt skulle Lussan vara en accessoar? Hon ar en av Madeleines basta vaninnor. Naturligtvis passar de pa att traffas nar hon ar i Sverige eller Lussan aker over till NY. Madeleine har ratt till ledigt i samma utstrackning som andra. Chris jobbar mycket med dator pa distans nar de ar i Sverige och han inte kan vara ledig langre.
  Jag kan inte se att hon ar mer bortskamd an de andra kungabarnen och sedan beror det pa i vilket ogonblick kameran fangar hennes ansikte. Jag har sett manga bilder pa en leende Madeleine.
  Tror absolut inte Chris hoppat i galen tunna. De ser ut att ma valdigt bra ut tillsammans.
  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/smekmanaden-kvar-i-vardagen-exklusiv-intervju-med-madeleine-och-chris_8346610.svd


Annons
Laddar